Tere, Kirjutaks oma masinast, olnud omanik sellele 6 aastat. Tegu siis Suzuki Sepiaga. Aastaks 1994. Välimus on enamvähem, aga üle tõmmatud paarkorda. Ise polnud nod korrad lenksu ja istme vahel. :lol: Sellest ajast tagaots veits räbal. Mootori kohapealt 49cc, hetkel vajab uut kolbi ja rõngaid kuid nendele lähen seenädal järgi, siis saab masina liikuma. Masin on fullstock nii mootori kui ka välimuse kohapealt. Lähiajal lähen ka arvele võtma. Kevadel sai ostetud teine Sepia - varuosadeks. To on 97´. Pildid:
edu ka minu poolt ,mul sama masin panin ka uue kolvi ja rõngad sisse.. säde on viimase peal aga tööle ei lähe.. ehk teab mingit trikki kuidas peab mingi juhe vms asi kinni olema ? mootori külge läheb 2 massijuhet.. mähisest tuleb 3 juhet.1 starterile ja 2 on sädeme omad ,et kas kõik on õige ? :roll:
kaido ma ei oska sulle sellepeale midagi öelda, panin oma masina kokku ja avastasin et pena paak on auke täis :lol: :lol: :lol: ,kuna teine paak oli olemas vahetasin paagi ära panin pena sisse aga käima ei läinud avastasin et karpa ülejooksu voolik vms seal karpa al on sealt tuleb pena välja täna ei viiti enam jamada ehk homme vaatan edai
täna puhastasin karpa ära ja ühendasin pena voolikud õieti ei tea kus naad valest said ja nüüd enam ei aja karpa pena välja proovis käima aga ei läinud säde ja muud asjad on korras aga käima ei lähe, andge soovitusi mida edasi teha
nädalavahetusel sai masinaga veidi tegeletud, kuid tulutult masin käima ei läinud, säde on,pena on käima ei lähe,ühele küsimusele tahaks veel vastust saada nimelt paagijuurest tuleb 2 voolikut vaakumklappi ja vaakumklapi alt lähevad karpasse ja need voolikud mis vaakumklapi all on üks neist on pena oma ja teine vist mingi õhutus ja tahakski teada kas see voolik mis pena oma on kas se läheb karpa üless poole või alla poole(karpa juures on üks vooliku koht üleval pool ja teine all pool) Tänud
Tere sain masina tööle , aga nüüd tekkis uus viga,nimelt masin ei vea ennast edasi, kui kohapeal käib ja annad gaasi siis võtab ratta ringi aga kui jalapealt maha lükkad ja peale istud siis ei liigu üldse edasi, rihm on peal, aga andge soovitusi mida edasi teha??