Müüsin rolleri maha ja..

Discussion in 'Jutud' started by Supra, Mai 27, 2012.

1. Supra

Supra Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

540
    0
    16
    Tere!
    Mu rollerit tuli ostja vaatama, rääkisime 2 tundi ja näitasin kõik vead, asjad ette.
    Ostja tingis hinnast alla veel ja olin nõus. Tegime ostu-müügi lepingu (2 alaealist + vabas vormis )
    Nüüd aga helistab poisi isa, päev pärast müüki ja räägib, et silindrist on 2 polti puudu ja kuhugi mootoris on mingid poldid sisse murtud ja ta tahab kaupa tagastada. Mina rääkisin talle koha peal seda juba, et mina pole silindrit ega midagi sellist ISE puutund ja ei ole teadlik nende seisukorrast.
    Lubavad mind politseisse anda ja väidavad, et neil on õigus.
    Minu arust läheb kaup ostja vastutusele kui ta selle ise lahti võtab, sest väga vabalt võisid nemad selle ära lõhkuda/rikkuda või mida iganes nad väidavad.
    Sellist asja nagu raha tagastamist ei tohiks olla, kuna me ei märkinud mingisuguseid lisatingimusi.
    Palun aidake.

2. exiden123

exiden123 New Member

351
    0
    0
    anna talle minu telo nr ma panen paika. kui oled huvitatud siis ps.

3. MartinVä

MartinVä New Member

140
    0
    0
    Võid ta pikalt saata. See isa oleks tal ostu juures pidanud kaasas olema kui tal nüüd mingeid pretensioone on. Politsei nüüd sind küll maha murdma ei tule, eks nende kasutatud asjadega käibki risk kaasas ja sellest peab teadlik olema.

4. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Politsei ei tee midagi ning sa ei pea tagastama raha,kuna lepingus teil polnud ju kirjas,et tagastamis võimalus ning need võis ta samahästi ise sisse murda(poldid),niiet sa ei ole millegikski kohustatud.

5. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Sama jama endalgi olnud eelmine aasta . Müüsin krossika maha 125cc . Kõik ilus tore. Proovisõitu ei tehtud. Pill pandi käima. Rääkisin mõnest veast. Poisil kiire tõmbas uttu. Järgmine päev polnud kodus mind ja telo ka oli kodus. Vant oli teinud 12 vastamata kõnet ja krossikaga minu pool käinud. Tulin kodu helistasin ,küsisin mis tahtis, ütles ,et toob masina tagasi kuna sõõb õli räigelt. Saatsin perse ,ütlesin ,et mul raha raisatud ,proovisõitu ei teinud ta muidugi. Siis helistas ta onu, loomulikult oli täis. Mõlises seal tükk aega ütlesin ,et kõik oli korras kui minu Käes oli. Siis hakkas jälle ähvardama ,et toob pilli tagsi. Pilli hind oli 300 eur . Ta maksis toopäev 270 eur ja siis ma rääkisin ta onuga ,et 70 euri saab tagasi. Järgmine päev koolis nägin . Poiss oli mitu korda masinaga matsu pannud. Piduri heblid puruks jne. maksin 20 ainult tagasi. Ütlesin ,et rohkem ei saa ja mine perse. Rohkem selle jobua enam ei räägi.

Mida tahan õelda. Ära karda. oma viga ,et nii loll oli. Ütle ,et sul raha otsas. Vigasid teadis jne. Ütle ,et miks isa kaasa ei kutsunud kui ta nii kõva ekspert. Usun mul oli ka imelik tunne ei saanud õõsel magada kummitas kogu see jama :S Ment ei saa midagi teha , usu mind . Mul sõber ment arutasin temaga seda lugu. Anna teada , mis edasi saand on? :D GL

6. Supra

540
    0
    16
    Isa oligi tal kaasas ja tema oli see kes uuris ja puuris 2 tundi seda pilli.

7. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    No siis on see juba tema viga,kuna kui sa polnud teadlik sellest,et poldid sisse murdunud ja tema ei leidnud ka seda kohapeal,siis pole midagi teha.

8. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Miks siis kohapeal pretensoone polnud. Pärast ulub ,et keeras poldid valet pidi sisse ja murdus ära. Ise ta on nii jobu ja süüdi. Paras. Ära vasta ta kõnedele . ::p

9. Supra

540
    0
    16
    Muideks minul ta ka ei teinud proovisõitu, korra pidin ainult käima panema. See kummitab mind tõesti, mul ongi raha otsas, sai uus roller soetatud :)
    Aga aitäh, kindlasti annan teada kuidas selle probleemiga läinud on.

10. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Siis jah mingu ta sinna kohta oma jutuga :D

11. Supra

540
    0
    16
    Ma ei vastagi tema kõnedele, huvitav on see, et mõne poldi pärast selline jama.

12. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Raudselt murdsid sisse . Vb pingutasid polte üle ja läkski pooleks :D

13. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Jep kummaline jha.

14. Supra

540
    0
    16
    Noh jah, kaldun ka seda arvama.
    See on küll väga inetu, et alustavad pühapäevasel varahommikul kõnedega pommitamist ja nii õhtuni välja. Minu päev on rikutud.

15. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Kui mure on,siis anna teada,anna number,võin ise ka klaarida.

16. MartinVä

MartinVä New Member

140
    0
    0
    Sina võid rahuliku südamega magama minna, nende enda saamatus, et ei teinud proovisõitu ja ei suutnud tuvastada vigu 2 tunniga...

17. Supra

540
    0
    16
    Tänan, et olete nii abivalmis kõik, aga alustuseks vaatame mis teema sellest kujuneb, isal lasen kõigepealt rääkida nendega.
    Aga vähemalt ma olen nüüd kindel selles, et mul on õigus ja ei pea raha kuhugi tagastama.
    Aitäh teile, proovin rahus magama minna nüüd :p

18. rockit1

rockit1 Member

100
    0
    16
    Ega jah see poleküll mõistlik käitumine ,et pommitavad kõnedega pühapäevasel päeval ,kui inimesed puhkavad. Ma ise rääkisin ka oma jamast paljudele. Isaga ei jõudnudki rääkida, ta oleks kohe asja paika pannud :D Siis paljud olid ka nõus minema klaarima. :D Nii ,et sinu otsustada. Aga kui kellegil teisel lased klaarida siis jällegi nad leiavad uue pretensiooni ,et näiteks lasid kellegil teisel ähvardada neid vms :D Aga ei pruugi :p

Jaga seda lehte