kunagi oli selline :wink: Aastal 2000 sõitis tehasest välja, mootorit aidatud, Tecnigas RS 2 sumps, punane survevedru, sinised sidurivedrud, rullid 4 grammi, nipet näpet asju on veel välimusele juurde ostetud, led'id on ette visatud, suunad on toonitud. Nagu igale masinale kohane on ka sellel probleeme, temperatuur tõuseb korgele ja jääb enne Hot'i seisma :roll: Hot'i peale ei lähe aga seal lähedal ta on. Hetkel ootab masin uut värvi(tume-hall või matt-must) ei suuda ära otsustada kumb värv on ilusam, veljed valged. Umbkaudne maa 150m eile sain spido järgi 90 km/h kätte, tegelik oli 85km/h , karpa on ka vähe paigast ära-alguses korraks puterdab
Ma pakun et sul on lihtsalt radika eest pasane. Ja spido valetab rohkem kui 5 km/h :lol: Ja mul tegi suvel samamoodi, algul puterdas.. See raskendas suht tagarattal sõitmist ka
Mul läks liiter. Nagu oranzil võrril läks 600g oranzi ja 400g musta. Runneril tegelt kaks gondlit jube suured ja üldse nad kõik nii käänulised, värvijale paras piin
suvel sai masin uue spidotrossi, rehvi, amordikõrgenduse, uued peeglid, gripid, veidike sinist võrku, uued sumpa tihendid, kroom küljejala ja uue küünla. Temperatuuri jama sai kõrvaldatud. Ainult sõitsin ja kallasin kütet juurde kuni ta 30. august ära osteti. Minema sõitis ta sellises värvitoonis: