Nii, mõtlesin, et teeks ka enda masinast siia teema. Niisiis alustan. Masinaks on mul Keeway Matrix, no teie arust võib see hiinakas olla, aga mulle endale meeldib. Masin sai muretsetud 2009. a. kevadel. Tegin sissesõidu ka enamvähem korralikult ära, kuni 500'ni üritasin sõita ilusti 45'ga, peale 500't sõitsin 50'ga, rohkem ta siis mul edasi ei läinud. Tegin sissesõidu ära nii kiiresti kui jõudsin, vahest isegi käisin õhtuti või pigem öösiti üksinda sõitmas. Nüüdseks sõidetud juba peaaegu 1700 km, aga nüüd ootan juppe. :/ Oleks jupid varem kätte saanud, aga kuna sumpa mille ma tellisin polnud laos ei saadetud mulle varem ka muid asju ära. Nüüd selle nädala jooksul saan lõpuks oma sumpa kätte ja ülejäänd asjadest on mul juba käes järgmised asjad : rullid, survevedru, sidurivedrud, koonukas, jahutusgondel, õhusuunaja, gripid ja heebligripid. Vedrud panin juba peale ja eemaldasin piirajad variaatorist ja ühe piiraja ka sumpast, suurt lisatoru, mis sumpast välja jookseb ei hakanud maha lõikama, kuna uus sumps juba samahästi kui käes. Panin peale ka koonuka, hääl on jõhker. Täna õhtul panen peale gripid, heebligripid juba peal. Võtsin ka maha selle koleda porika tagaratta juurest ja vahetasin ära jahutusgondli ja kruvisin sinna peale õhusuunaja. Kui sumpa käes viskan selle peale ja vahetan rullid ka ära. Lähiajal on plaanis järgmised asjad : undertail, uus paintjob, dh lenks ja puks, uus spido, uus peegel, amordikõrgendus ja eks mootori poolest peaks ka midagi tegema. Hetkel on tipp 62 km/h ja kiirendus on isegi suhteliselt hea. Üritan teemat koguaeg elas hoida ja update'ida, proovin ka lisada koguaeg pilte. Mõningad pildid, kui masin oli 1 päev vana.
Tegelikult praegult on veel kenam, kui saan sumpa kätte ja peale pandud, siis teen korralikud pildid, praegu lisan kerged telefoniklõpsud asjadest.
Sain gripid peale, heebligrippe on ka näha. tegelikult on gripid läbipaistvad, kroomribade ja carbon effekt kukkumispunnidega, pildilt pole aru saada, aga kui varsti digikaga pildid teen saate aru. telefoniklõpsud :
Miks üle värvid ? Originaal ka kena minuarust ja hinnalisem . Kui kriime pole janii , siis ma jätaks originaali , aga noh kui ikka vatti saanud on siis muidugi .
no plaanis on ehitada undertail ja ära kaotada nö. tagaistuja kinnihoidmis raud, mis eeldab et tagugondel on vaja niikuinii üle varvida ja miks mitte siis ära värvida juba kõik gondlid. aga muidu külge maha pole ma kordagi pand selle rolleriga.
kas sa oled loll või sa mängid lolli, kui ma unertaili ehitan ja taguistuja kinnihoidmis raua ära kaotan, siis on vaja tööd teha klaaskiudriide ja vaiguga ja pärast pahtliga viimistleda, ega ma siis ei hakka ringi sõitma, kui pool tagugondlist on pahtlit täis. :roll:
Sorri , pole tsinsudega harjunud , eiteadnud veel , et kui dh peale paned , on vaja klaasriide ja vaiguga möllata . Edu dh ehitamisel ja raua kaotamisel . Need augud kattad kinni ja sebid värvikoodi ning tõmbad nood kohad üle , mõttega tervet värvid ?
ahjaa, unustasin lisada, vahetatud on ka parktuled valgete ledide vastu, eks panen varsti sellest ka pildi. ja lisan ka, et müüa on valged ja rohelised malossi sidurivedrud originaalsidurile. hinnaks küsin 75.- vedrud ise on täiesti uued. kui huvi on siis ps, oleks pöörf kui oleks kuskilt rakvere kandist, kuna ei viitsi eriti postiga jamama hakata.
tegelikult ilma porikata jääb kuidagi tühi tunne tagaotsa vaadates, raami kaks toru on ilusti näha ja kui lähemalt uurida siis näeb õlipaaki jms ka.
Nii, sain mõnda aega tagasi oma sumpa kätte, aga pole olnud aega et teemat uuendada. Nii nüüd teemasse, sumpas olen natukene pettunud, arvasin et annab ikka rohkem tippu juurde, aga üle 70 ei veni. aga homme tuleb Gendo rakveresse, ostan talt multivari ja siduri ära ja siis loodan et saan tippu juurde. Ahja, suutsin oma koonuka ka ära kaotada, praegult sõidan stock õhufiltriga. (kummilotu eemaldatud) Nii, lisan nüüd pilte ka siis. 1 päeva olin sõitnud ja sumps juba selline. :S aga õnneks pole eriti rohkem koledamaks läinud, ainult silku juures on põhiliselt. 1 kukkumispunni oli keegi mult ära tirinud, võtsin siis teise ka ära. tagantvaade on ka päris kole, poh, varsti tuleb niikuinii undertail, vb ka sr 50 streedi ümmargused ledidega tuled, aga see on vb.
Originaaltuled ju okeid. Ära pane koonukat. Tegelt ka. Modi parem originaali vabamaks. Säästad mootorit, enda vaeva ja kõrvakuulmist.