Sai siis ostetud endale aeroxi juppe veitsa ,et see täiesti kokku panna. Tükk tükki haaval on asi põnevam sellepärast ei osta kohe tervet rollut ja muidugi põhiline piiraja on rahakott.Olen kahe vahel kas teha kesk- või tagaamordiga.Kindlasti teen ise kollektori(2 osaline) ja kiige ei jäe kh stock. Olemas on: Mootori plokk 98a Kolb 50cc (uus) Esitule korpus Amort Raam Süütepool Pinge regu. Kiige Esi pidurisuport+kettas Stage 6 kleepsud Kondlid(Põsed,jalgealune,põhjagondel,esikondelja sisemine,engincoverid,tagumised,jalgeesine) Iste+box Spido+tross+tigu Carbon Peegel Lenks Carbon spidoümbris Lenksupealne Rihm Benapaak+filter+voolik Õlipaak(anduriga) Joodikujalg(osa vaja ise juurde teha) 12mm Dellorto Akukaan Pildid: Ülejäänud pildid on siin:http://public.fotki.com/mayc66/yamaha-aerox/ Pakkuda võite juppe mida listis pole ps-iga.
edu, päris paljud on hakkanud masinaid juba niimoodi üles ehitama, tuleb see siis väga odav lõppkokkuvõtteks?
Ei tea kas tuleb odavam või kallim aga ma võin pärast kui nii enam vähem valmis hinna üles panna ,et palju raha läks.
hospti minu vana raam, seda hakkasin juba ehitama keskamordiks seal olemas juba amordi kronsa seal eespool raami pead veel tegema selle nn"kiige" siis valmis pm aga ei viitsind jamada enam aga jh ära mu keevitust tähele pane need mu esimesed keevitused xd kui ma ei eksi siis jorma vana mootor, aga jh edu
Keevitused on jh jubedad sa vin koodi ei mäleta/tea? sest keevitusega on see veits kahjustada saanud keskmised 3 numbrit on täpselt nimodi ,et arva kas see on nüüd : O või U.
peaks ja, sest see oli ennem kasutaja sr70 oma millel oli peal mhr team seega nata peaks olema tehtud ja et sisse mahuks silku..
ega jah ükspäev läksin endale paari asja ostma aeroxi projecti jaoks ja , siis ta mõtles ah peab ikka ploki ja raami ning mis asjad tal seal pildil veel on ära ostma ning tegi kah seda . veelkord EDU !!