Sai siis kunagi ammu, talvel ostetud kasutajalt Ollubmx aerox, teadmisega et see on 2006. Nii kui dokid kätte sain, ilutses vastu 2000.. Pohhui see. Võrri saades, oli haige kõrin sees, arvasime kõik et veepumbalager läbi, kuid tõsiasi mis selgus, oli see et vädnalaagrid perses. Sai siis pill juppeks võetud ja korrastatud nii el. süsteemi ja üldse mootorit. Originaalsilku, kolb ja vänt said asendatud uute juppidega. 5000km sõitnud silkuga, Doppler endurance vända ja tutika kolviga. Samuti sai kusine 12mm karpa swapitud 17.5mm dellorto vastu. Kui sai sisse uus väntvõll, uued laagrid, siis omast lollusest jäid need õlitamata. Olin sõitnu 10km kui pill kotti jooksis(laagrid juppeks). Olleks 10km kaugusel tartust kuskil päraperses, kutsusin auto järgi ja sai pill Chrisi juurde viidud. Chrisi juures seisnud, sai blokk laiali võetud, kõige naljakam oli see, et laager oli vända külge kinni sulanud, ning lahti saime selle sealt ainult relakaga, ning aega läks 5 tundi, kulus 10 -peaga kruvikat ja üks peitel. Vänt oli õnneks korras, sai uued laagrid peale ostetud, ning Marten12 abiga laagrid ja simmerid sisse ja blokk kokku laotud. Siis oli aeg Silindril natukene ennast muuta. Tuli kaugelt kaugelt kasutaja pommikas enda imevidinatega, ning portis mu silindri nii ära, kui võimalik (välja ja sisselase) Kui see tehtud, sai pillil ka klapisüsteemi moditud. Pill koos, küte sees, sai hakata timmima. Panime sisse 3 4'grammist rulli, ning pill ei läinud pöörde, proovisime erinevaid rullikuid, kui ei miskit. Jäi veitsaks pill seisma ning tekkisid müügiplaanid, varuosad, kuid jäi ikka müümata. Minnes chrisi juurde, oli chris ära vahetanud mul rullikud ja düüsi, sai vaikselt pilli liikuma kuid poos koguaeg kinni. Arvasime et karpa perses, sai siis karpat hakatud maha kakkuma, kui avastasin et bena jookseb koguaeg peale ning nõel ei stoperda ära. Vahetasin välja aeroxi paagi, ning hakkas juba lubama. Peale sai ostetud ka s6 sidur ja malossi rihm - PILL LIIKUS Nüüdseks olen sõitnud pilliga 10km, peeneks andnud ja mentidega juba suhelnud.. Puhusin nulli ja jõudsin elusalt koju. Hetkel postitan siia talvel tehtud pildid, homme tulevad uued, sidur oleks vaja veel timmi panna.. Aitähhi soovin öelda inimestele, kes aitasid mul selle peldiku uuesti korda teha Marten, Chris, Elari! - Ilma teieta see pill ei liiguks, tänud! SET: Silinder: Porditud 50cc Väntvõll: Doppler Endurance 10pin Karburaator: Dellorto 17.5mm Sidur: S6 torque control Rihm: Malossi X-Kevlar Sidurikell: Malossi Wingbell Amort: Minarelli 310mm gaasikas Tagatuli: Lexus Style Esituli: Str-8 blackline Suunad: Toonitud, oranzid Põhiline sõitmisviis on ikka selline.. Hoidke kõva, varsti täiendan Tänud Marten12 koosseisule, kes õhtu lõbusaks tegid ja nõuandeid jagasid.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Ayo lõpuks tuli ka teema, plaanid kõik head ja peaksid teostavad täitsa olema. Lähiajal kui mootorit hakkab üle vaatama siis tuleb ka väike port, et see asi Pro Replicaga tööle saada. Paal pilti ollukaru poolt tehtud:
Re: Madis' Aerox 06 50cc madis on haige tont , et selle rox-i ostis.Madis ma lasen sellele rollerile needuse panna. Muidu Edu .
Re: Madis' Aerox 06 50cc Tra monster sa oled nagu needus... ole lihtsalt vait. Krt vahepeal tundus et sinusuguse isaga ei pea enam rääkima. teemasse kah. Edu sulle ja täida plaanid!
Re: Madis' Aerox 06 50cc ohoh, hea et monstri kätte ei läind, oleks kena pill ära huiatud, vähemalt hea omaniku käes
Re: Madis' Aerox 06 50cc +1 P2ris jube asi oleks tulnud tema k2es. Aga muidu palju edu madisele selle masinaga ja tee siis ikka midagi head.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Peal on nüüd st8 esituli ja esisuunad on toonitud, kena on küll!! Kutt lasi täna lõõrid ka puhtaks, tagale ja esile.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Opaaa siia see rox lõpuks tulnud on, pane see masina ilusti liikuma siis kõik timm
Re: Madis' Aerox 06 50cc Antud värviga meeldis clean look rohkem, aga peaasi et endale meeldib! Edu ja tuult tiibadesse!
Re: Madis' Aerox 06 50cc Mulle just meeldib see esituli tooniga.Kui see võrk oleks kah must ,siis oleks täiuslik.