Mõtlesin, et teen ka lõpuks enda rollerist teema ära. Masin ostetud selle aasta kevadel mai kuus. Suve jooksul pole masinaga midagi erilist teinud, ainult mõned korralikumad plastikud, koonukas ja uus rehv said ostetud. Masin jäis seisma kuskil oktoobri kuus, ja nüüd olen hakanud temaga tegelema. List mida kavatsen teha: Gondlid uued ja uus värv. 84cc silinder . tehtud Sumbuti otseläbi/sport sumps Variaator timmis DH lenks ja mingi koso koopia spido. Esiporikas ümber teha tehtud Tulele kulmud. Ette led riba. Tagutuli ümber ehitada. Kellel on pakkuge jalgealust gondlit ja põhjagondlit. Ja veel 4t sportsumps ja DH lenks koos puksiga. EDIT: Nüüd ka lubatud pildid! 31.12.2011 ESIGONDEL, PORIKAS JA LENKSUGONDEL ON ÜLE VÄRVITUD! EDIT: ESIPORIKAS ÜMBER TEHTUD! 02.01.2012
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Mul on keeway leone raam, esigondel, jalgeesine gondel, jalgealune gondel esihark, lenks ja see rattakoopa gondel mõndel gondlitel defektid(praod) ja roostetab kah.
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Pakkuge poisile ikka säänset raami kuhu läheb 4t mootor allla ! Keeway leone jms ei sobi !
Re: MaiceL Kymco Agility 06 mul pakkuda sulle af18 raamis, sinan peaks 4t mootor alla minema küll, aajaa sõbral pakkuda ka agility raami, tuuning poolikuid kondled ka.
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Keeway leone/hurricane ei sobi, nendel on originaalis all minarelli koopia ja mootorikinnitused üleval aga 4t hiinakal on mootorikinnitused all.
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Mul Taifuuni raam olemas : )ja kõik plastikud ... vaja pmt ainult esikondlit koos tulega !
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Nii, täna sai plokk kokku pandud. Väikest variaatori tuungingut sai ka tegema hakatud, ja mis välja tuli, ei saanud parempoolset varika värki lahti. Ei tea kas keermeliimiga pandud, ükspäev peab suruõhuga vaatama. Sai veel pooled gondlid üle lihvitud ja värvitud. Variaatorisse sai ostetud: malossi kollased sidurivedrud malossi punane survekas (on vist liiga kange?) 5.5g rullikud (ei sobinud mõõdud kahjuks, sai pohhuilt ostetud) Praegu uut raami ja gondleid ostma ei hakka, järgmine aasta kunagi. Kellel on pakkuge põhja ja jalgealust gondlit. Värviks tuleb sinine ja must. Pilte tuleb homme, kuna täna oli nii tegus päev, et süüa polnud isegi aega, siis pilte ammugi mitte. Kujundust tahaks kuidagi ümber muuta, aga ei tea veel täpselt mida vaja teha oleks.
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Parempoolne aka sidurikell? Relakavõti, toru sisse, teine vend keerab lahti.
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Jah, sai igasuguseid nippe proovitud. Padrun võtmel oli 1m pikk latt otsas ja 100kg raske vend üritas lahti keerata. Keermeliimiga peaks pandud olema, ja seda ns lahti ei saagi :| .
Re: MaiceL Kymco Agility 06 Jah, sellega homme vaatab, ehk saab isegi. Aga täna sai esiporikas ümber tehtud, pilt esimeses postis.
Sa tahad 4t-le sport sumpsi? aaga kas mõne pitbike sumpast ei saa teha? pm sama nagu see leovince oma aga kõvasti odavam tuleks ju?
Sport sumpsi tahaks ma ja ilupärast rohkem. Saaks muidugi kui oleks sellist. Aga ma arvan, et mul tuleb sumps pooleks lõigata, katalüsaator välja rookida ja hõbedase kuumuskindla värviga üle lasta, ja sport sumps missugune
Soovitan pitbike sumpast teha, tuleb palju odavam kui leovince vms osta ja näeb peaaegu sama hea välja, hääl jääb ka üsna hea, sõbral on tehtud pitbike sumpast. Sumapütte saab uuena www.atmracing.ee või kasutatuna forum.atmracing.ee