Malossi Multivar Stock silkuga aeroxile ja kiiruseprobleemid

Discussion in 'Help!' started by martinolen, Jun 24, 2012.

1. martinolen

martinolen New Member

389
    0
    0
    Et ss tellisin ära Malossi Multivari ja tahaks teada mis rullikuid oleks kõige parem sinna juurde osta, mitme grammiseid stock silkuga aeroxile?

Ja veel üks probleem.. Panin Aeroxile uue rihma.. olen juba 150km sissesõitu teinud ja minekut ja tippu pmt pole.. vahepeal saan vaevalt 60km/h kätte..
    Kuid ühel päeval sõitsin mäest alla (suht väike mägi oli) sain spidosse 70km/h ehk 60kmh gpsi..edasi mäest alla sõites hakkas kiirus tasapisi tõusma ja ühel hetkel ( umbes 67km/h) hakkas mopp täiega rebima ja lõpuks sain 85 km/h gpsi.
    Enam pole sellist kiirust saavutanud.. et nagu sirgel teel.. milles võib viga olla? Kas äkki peaks rihmale veel rohkem sissesõitu tegema?

Vana rihmaga minekut on (Y) kuid tippu pole kuna rihm on vägagi kulunud

2. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Re: Malossi Multivar Stock silkuga aeroxile ja kiiruseproble

Mul oli Quadil sama teema, algul ei liigu nagu üldse ning mingilt kiiruselt hakkab täiega rebima, pärast tuli välja, et uus rihm oli 3mm laiem kui vana ;)

3. martinolen

martinolen New Member

389
    0
    0

No uus peakski ju laiem olema, kuna vanem on kulunud ja on kitsam?

4. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Amn, maybe :D Ei tea :D Ise sõitsin sitaauguni ning niipalju rihma ikka kulutada ei suutnud :D

5. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

Oleneb mis rihm on. Osad tuuningrihmad on jah sutsu laiemad ja sinna peab seibe vahele panema mida saab eraldi osta.
    Rullikute kaal oleneb jälle mis sumpa sul on. Mõni sumpa tahab rohkem pöördeid teine vähem.

Mul oli kunagi stage 6 pro replica ja multivari vist mingi 4,4 grammised rullid. Multivaril on karbis kaasas 7grammised ja kui sa need sisse panid siis see seletab ära miks sul nii liigub.

6. martinolen

martinolen New Member

389
    0
    0

no mul laser x pro, mõeldud ka 70cc- silkudele.

Vaatab, ostan pärast endale 4.8 grammised

Jaga seda lehte