Tervist. ostsin siis aprilia sr 70-ne kasutajalt drifter123 ja hind oli üprisgi normaalne. Mootor: Silinder - Stage 6 sport pro 70 ( ls on 700km ) Sumpa - Gianelli next (uus vill) c4 väntvõlli laagrid. 4.7g rullikud lilla survekas punased sidurivedrud. red sponge. uus nõellaager Välimus: Aeroxi tagavelg (poleeritud randiga) Led tagatuled F1 Style str8 kroom peegel Uus kõrgem tagaamort võre esikondli taga. stage6 amordikõrgendus stage6 käimalõõmis vänt pildid ka tulemas lähiajal millisena sain selle. :lol: Dokumendid on olemas
Täna sai veel mootor lahti võetud. uued tihendid pandud ning ära puhastatud. kolb ning silinder on tõesti korralikud. sai ostetud ka mõningad jupid nimelt: Malossi red sponge stage6 terashall kicki vänt :lol: TnT carbon boostbottle
edu sulle sellega! kena masin on ja vahepeal kui korra mo käes oli ss pole kordagi teele jätnd,täitsa rahuldavalt liikus kh asi.
isegi selle pilliga sõitnud, aint head sõnad, väga mugav ja ei jää autodele jalgu ! 8) samad sõnad siis, et edu sulle pilliga !
Minu vana masin siis,tõesti igatsen seda,oli vapustav masin. Kolb sai pandud sisse tutikas koos rõngastega,niiet need vähe sõitnud ka. Silinder on ikka sõitnud,kuid ikkagi,üpriski mõnus. Palju edu sulle sellega ja loodan,et teed LC-ks tagasi ja kõike muud.
Gondlid on suht kriimuvabad või tundub? Muidu miskil põhjusel see masin väga meeldib mulle, kuigi muudetud pole optilise poole pealt miskit kardinaalset. Edu sulle selle aparaadiga. Kui kunagi värvima peaksid, ss võiksid jätta mingi punase ja matthalli kombo.
plaan on üle küll värvida aga samat värvi. ja plaanis on teha ka lc siis kui rahakott seda lubab :lol:
Tundub. Küljegondel natuke kannatada saanud ning esigondel ka,aga muidu igati perfektne,kinnituste ja välimuse poolest. Vesijahutuseks kui teed,sebi radikas ja voolikud ning 1 plastik toru,mis veepumpa läheb.Veepump ise on olemas ning väga korralik ka. Õlipumba süsteem jne peaks ka olemas kõik olema,niiet ainult ühendamise vaev. Mõtle mu pakkumise peale.