Sai siis muretsetud selline masin, ise olen enamvähem vahetusega rahul, kuna sellest vanast mootorist jne ei jää midagi nkn alles Hetke set.. Silinder : Üherõngaline Italkit alu70cc Väntvõll : Barikit täiskuu Summuti : Otseläbi leegikaga yasuni c16 Sidur : Stage 6 torque control Survekas : Malossi punane Sidurivedrud : Malossi punased Rihm : Stage 6 Variaator : Malossi Multivar Rullid : Malossi 4,5g Karburaator : 21mm Dellorto Kollektor : 25mm highflow Õhufilter : Malossi Red Sponge Optiline: TNT puks + DH lenks KOSO digitaalne spidomeeter TNT F11 peeglid Buzzetti küljejalg Progrip gripid Piduriheebli gripid Carbon istmekatted Esimesed suunad toonitud Esimesed amordid alla lastud & taga amordikõrgendus Istmealust suurendatud + lisatud istmealla kate Custom Undertail Custom esituled (2x35w halogen) Custom gondlid Plaanis Malossi MHR Replica 70 cc silinder Stage 6 r1200 summuti Minarelli mootor Aprilia Sr stealthi raam Str8 heeblid s6 piduritopsi kaaned Uus kirsipunane värv Uus nahk istmetele Gondlid korda teha Uued LED tagatuled TEHTUD! Taha sr stealthi velg Uued gripid TEHTUD! kindlasti on veel asju.. Hetkel aga on ta selline ! Töö juba käib.. 06.Juuli 2012
meil oli 45 tipp karpas pold nõela sees kui ära vahetas .. ja minaise .. sa pead seda irlis nägema .. küsi ise marekult miks ta üle värvib
vaepeal tekkis meil mõte .. et võiks punase asemel teha sellise räigelt kena sinise nagu mu roxil ja musta jätaks samaks
Vana omanik pani külje maha selle masinaga, sellepärast ongi vaja üle värvida. Aga sellest ma küll aru ei saa milleks tuleb morini mootor välja vahetada? Seal peaks hetkel nkn minarelli silku ja sumps peal olema.
nkni tuleb uus silku ja sumpa ju sidurit on uut vaja ja värki . poh minarelli 2 korda kõvem ja palju rohkem juppe nkni saada kui morinile. sumpa ka väga rõveda kaldall prg
mdea , mulle meeldib selline värvilahendus , meenutab sellist kurja kickass tuningut , aga muidugi edu ka !
mdea , mulle meeldib selline värvilahendus , meenutab sellist kurja kickass tuningut , aga muidugi edu ka ! [/quote] muarust näeb see punane nii odav välja[/quote] see sinine on just tavaline , igavenna cpi ja keeway peal jätta sama värv , aja mootor parem kurjaks !
Kõik tleb omal ajal, see masin jääb mulle, seda ei hakka vahetama niipea kohe kindlasti mitte, teen korralikuks et saaks igapäev trippida jne Ja neile kes ütlevad et keeran masinad perse siis hmm misasja? kõik masinad on mukäes kotti jooksnud ilma et ma oleks neid käppind jne, ja väga lühikese ajaga, vb on lihtsalt ebaõnn, aga minu näppimises küll midagi pistmist ple, sest ma ple lslt midagi näppinudki