Lõpux võtsin kokku ja mtlesin mingi teemakese ikka teha, Masin ise sai toodud sygisel tartust , puudu oli silku ,karpa,sumps, mähis,spido ja ribidega esigondli alune gondel, aga seeeest sain ta suht odavalt : ) !! Gondlid Lihvitud enamus ja mõni krunditud ja lihvitud, põhjakas ja esi oma on lihvida ja siis värvi!VÕITE VÄRVI LAHENDUST PAKKUDA,SISE GONDLID PEAVAD JÄÄMA STOK MUSTAD !!!! Mootor: Silinder - Malossi Sport Summuti - Gianelli Shot Karpa - Dellorto 19mm ( 80 Dyysiga ) Variaator - malossi multivar Rihm - stock Sidur - malossi Mhr delta sidur survevedru - malossi lilla Sidurivedrud - S6 mustad Filter - Malossi Kinnine E5 koonukas Välimuselt: Hetkel : Yss Diamond SSp 4 astmeline kõrgendus Kroom kyljejalg BCD Under BoostBottle Kroom veepumba kaas Poleeritud blokki veidi Tuleb: Taga tuli suundadega/või tavaline led taga tuli ja siis underisse ledidest suunad! Väike Kleepsu disain kui gondlid värvitud veljed uuesti värvi koos variokaanega Xenon ette Kindlasti midagi veel aga laksult ei tule ette kohe! Mõningad Pildid ka siis: (GONDLID AJUTISELT AIND PAARI KRUVIGA , panin et väike kevadine tiir teha ) TUUES !!! : )) Pakkuda võite tosoolipaagi korki , nagu viimastelt piltidelt näha sisegondlit mööda jookseb tiba tosooli, kork lõhku ja ajab tiba läbi !
nummi, mootorit tahaks endale, kõik muu räme ront mõtetu peldik lase õhku sõida kaljult alla pedeeee, aitäh kuulamast !!
Said ka lõpuks teema tehtud sellest püssist. Kuidas edasi astub siis? Shoti tahaks endale :roll: Edu!
ee kohapeal punn põhja lykata tuleb esiots ise enesest kraadi alla : ) Muidu jah, pakkuge mis värvi väli gondlid teha , midagi põnevat võiks ikka saaks see v järgmine NV ära värvida !!
oeh olen mõelnud igast, viimane prg mtlesin mattmusta ära teha, siis pärla valge olnd ikka mttes ja lexus sinine jne aga mitte midagi kindlat ega parimat pole veel mttesse tlnd :S
veidi kakiseks sai peseb puhtaks , siis garaasi ja gondlid viin tegemisse aga pakkuge värve ja värke veel !!!!
välimised kondlid helesiniseks, sisemised jäta mustaks ja veljed ka mustaks nagu mul eelmine aasta oli sitaks sobivad need värvid kokku ja kellelgi vist ei olegi helesinist roxi? mõnipäev tahan tiiru
jamh nagu sul oli Sul oli ikka ulme porr tegelt Väliselt subaru siniseks ja seest must.. veljed mustaks ja sinineveljeteip
Aj, pojat, sain sellega eile linnavahel tutsata. Meelitama peab, et kohalt ratas õhus minema ei läheks. Aga muidu mõnus masin, pilke püüdis tohhuijaa, kas rondi välimuse, häälte või mineku pärast. Igaljuhul, mulle meenus kohe aeg, kui mul oli Rox oli. Mu arust liikus tollega suht 1:1'le. Aga, tavai, kutt kui ma terveks saan, tulen su sidurit proovima. Ja survekat ka. 8)
segukruvi ja asju veel vaja timmmida kindlastii, käisin linnas tiirul korra ja lasin maanteel tagal,aeroxiil pidur poole äkilisem v siuke, streedil oli siuke tuim, harjumise asi, peaks delta siduri ka peale viskama, prg kapipeal veel PAKKUGE TOSOOLIPAAGI KORKI IKKA !!!! veidi lõhki ja ajab vahelt läbi kui nats rohkem pöördeid anda vms .., värvi ideed 0 is suht ikka :S