mario aprilia sx80 '08

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Ducati, Sept 28, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Tegemist siis 2008 aasta aprilia sx-ga , ostsin ta endise klassivenna käest juustusaia hinnaga augusti lõpus , muidu poleks ostnud omale rohkem kaherattalist , aga hind oli tõesti nii hea , et ei saanud ostmata jätta . Järgi läksin talle sauele monsterisse , kus sai ta uue agipi käigukasti õli ,õhufiltri svammi, uue esimese hammasratta ja uue keti(vana omanik maksis veel hoolduse ja jupid ka kinni ) , välimuselt näeb välja väga korralik ja hetkel ainuke viga on tagarehv , mis on kulunud , aga talve jooksul,kui just enne ära ei osteta,siis tuleb uus tagarehv , ning summuti tuleks ka kuumakindla mustaga üle värvida , siis oleks nagu kõik tip-top
    5000 km pealt on mootorisse pandud tal metrakiti 80-ne silinder , ei tea täpset mudelit ning gianelli summuti ja on ka lisatud athena boostbottle
    Läbisõiduks kättesaades oli tal 7930km ja nüüdseks on 8065km , spidod ja asjad kõik töötavad väga ilusti .
    Kütuse kohapealt oskan öelda niipalju , et kolme liitriga olen sõita saanud 68km
    hooldusraamatud , dokid jne on ka kõik olemas ja samamoodi ka mingid originaal peeglid , mis on väga jubedad ja sai kohe ostes ära võetud :D
    Eelmine nädal panin mootorisse ka õli juurde - valvoline racing täissünt
    Ükspäev pesin ta ära ka ja ostsin Shell chain ultra ketiõli , millega sai kett üle käidud ilusti .
    Kuna kodus ühest sahtlist tulid välja punased ventiilikorgid , siis sai ka need peale pandud , sobivad hästi :D
    Siiani olen ainult bensu valanud ja sõitnud , üldiselt sõidan väga vähe , sest pole aega eriti , kui just väga ilus ilm pole , sest vihmaga ei taha sõita .
    Masin käib tõesti vägaväga hästi edasi , spidosse olen saanud tippu täpselt 100 , läheks ma arvan veel natukene aga pole mõtet piinata mootorit , gpsi sain 116
    Vana omanik käis temaga koguaeg kuskil hooldustes ja hoidis asja väga .

Masin muidu müügiks ka , praegu suvelõpu soodushind 1500€ :)

- Silinder: Metrakit 80
    - Vedelikjahutus
    - Summuti: Gianelli
    - Karburaator: Dellorto PHVA 17.5
    - Käigukast: 6-käiguline
    - Amordid: ees: 35 mm Marzocchi teleskoop, käik 250 mm; Taga: Aprilia-Progressive süstem, käik 260 mm
    - Pidurid: Ees: Ø300 mm ketas; Taga: Ø180 mm ketas
    - Rattad: Ees: 110/80x17"; Taga: 130/70x17"
    - Bensiinipaak: 7l + 2l reserv
    - Boostbottle: Athena
    - Digitaalne kompuuter.

2. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    see masin oleks võinud juuli lõpus müüki tulla, oleksin kohe ära ostnud :D
    väga kena välimus sellel ja sellise mootorilistiga teeb ikka sõitu ka päris korralikult :D
    edu! 8)

3. Sharp2

Sharp2 New Member

195
    0
    0
    Täitsa asjalik. Peaks päris kenasti lippama ka ?!

4. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Kuule lippab jah päris normaalselt edasi aga noh mõne 125-sega võrrelda ei anna ikkagi , peal olles on hääl selline rõve pinin , aga eile näiteks tuttav läks proovima siis kõrvalt kuulates ei tee üldse mingit 50-se häält , teeb sellist jämedamat ja no hästi hea hääl on :D
    hooaja lõpetamisel näeb ära ka arvatavasti

5. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    aga ma huvi pärast küsiksin seda, et palju sa selle masina eest maksid? (kui see muidugi saladus pole)

6. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    vot sellehäälega tõiseslt imelik :D
    Peal istudes piniseb nagu haigelt, aga kui keegi teine sõidab või vaatad seljataha sõiduajal siis hoopis teine teema 8)

7. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Sauele monsterisse ?? o_O

8. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    ei tea vana omanik rääkis midagi sellist , ise ka ei leidnud netist midagi sellist , kuskil sauel igatahes käis mingise krossi venna juures ;)
    aga jah ostke ära , 1500 on minumeelest päris hea hind ka selle eest :)

9. Sharp2

Sharp2 New Member

195
    0
    0
    Peal istudes tundubki sitem hääl. Mul endal suht sama dela :) Okei minu häält ei anna päris 50cc SX-iga võrrelda, kuid põhimõte sama :)

10. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    täna õhtul masin enam minu siis pole arvatavasti :)

11. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Masin on müüdud siis :) nüüd võin avalikustada , et ostsin ta 1250 euroga ja müüsin 1550 euroga , sisse panin ise raha nii palju kui pudel tosooli ja bensiin maksab .
    Lukku siis !

12. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    polnud sugugi paha diil ju

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte