TERE JÄLLE RK! ;-)) Igatahes rõõm on olla tagasi :lol: :lol: On olnud see mõte ,et enam ei.. kuid sõber kasutaja " kivi666 " ehitas oma highend hiinaka ss tekkis ka tahtmine suvel lasta ikka mingise kaherattalisega ja nii see plaan sai ellu viidud ning bõõmvõõ garaasist minema aetud ning selline R koju toodud. SET: Summuti -Gianelli Reverse Sidur - Stage 6 torque control Variaator - Polini highspeed vario Silinder - Stock Väntvõll - Stage 6 HPC 12pin Karpa - Dellorto 17,5 Vaikselt täiiendan hetkel.
Pill peagi teedel, mingi nädalavahetus käin Põltsamaal ära ja teen juhtmestiku korda. Peale seda juba masina kokkupanemise vaev praktiliselt. 8)
Niipalju kui teema esimeselt pildilt näha siis sumpa oli suht nutuses seisus.. Sain natuke vaba aega ära kasutada ja pisut seda olukorda parandatud
Tõesti sergos ei viitsinud sellega väga tegeleda jne, aga ole sa hea vend ja tee temast nyyd midagi head 8) Palju edu ja jaksu sulle selle projektiga 8)
Võiks........ Igatahes Sergos andis kaasa sellise silindri komplekti milleks 70cc Malossi MHR kuid probleemi näeb allpool pildilt. Silindri komplekt ss: PROBLEM!
see muidugi minu arvamus, aga ära neid kulme vms iganes pane sinna tulede juurde kuna need rikuvad minu arust välimuse ära 8) Muidu mis plaanid sul selle mhr-iga?
Välimus plaanis täiielikult stock teha. MHRiga sellised lood kui annab taastada seda deffekti siis läheb kasutusse kui ei ss metallihunnikusse
Väike up tänasest Nonii kust siis algust teha.. Sai tehtud väike linna tiir ostetud pudi padi ning astutud kasutaja mbmees poolt läbi kes lahkelt ulatas mulle piaggio variokaane ja tõmmitsa mingiks ajaks ,et proovida saaksin " oma variokaas vajab tiba hoolt ja kokku ladumist " nii see päev pm hakkas.. Siis hakkasin vaikselt tegutsema avastasin eelmise omanikupoolt oli jäänud istmebox sellisesse olukorda nagu ta oli siis seda sai natuke muudetud Ning pärast seda vaatas mulle vastu selline vaatepilt )) Sai natuke pusitud ja säde käes! ;-) Kasutasin tiba aega ära ning tegin lauda korda ,et omal oleks hea mugav nokitseda Viimaseks võtsin kätte kuna pole kunagi R-iga tegelenud siis ladusin kokku ning käima ta sain Alguses ei tahtnud üldse käima minna siis vaatasin ujutas korralikult üle sees oli 88 düüs kui ma ei eksi selle asendasin 70se düüsiga littisin stock filtri peale ning andsin kickile valu käima ma ta sain kuid gaasi andmisele ei reageerinud , paukus ning kui süüte välja keerasin ning võtme eemaldasin ikka käis Kasutajalt kivi666 küsisin see tähendab ikkagist seda ,et lisamassi puudus?.. eks homme viskan massi peale vaatab mis teeb. Garaasist lahkudes.. Heihopsti!