martiiiini Volvo XC90 Cross County 2.4D D5 120kW AWD 2005a

Discussion in 'Lugejate autod' started by martiiiini, Mai 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. martiiiini

martiiiini New Member

440
    0
    0
    Müüsin siis eelmise volvo s80 maha ja siis vahepeal oli üks Audi A6 1.9TDI C5 kerega ja nüüd on Volvo XC90, 2005a detsembri kuus on välja veerenud, vähe sõitnud, nahk jne kõik vägagi korras, mõnusalt kõrge ja väga hea väljanägemisega auto, belgiast hiljuti toodud, kõik lisad nagu alati, taga peatugedes SONY kodukinosüsteem koos 3 teleka, bluetooth kõrvaklapid jne jne jne, PARROT-i handsfree süsteem ka, väga mugav ja ühildub iPhone-ga ülikiiresti, xenonid ees ja autoga olen väga-väga rahul ! Lisan mõned pildid ka siis :

2. Smart49

Smart49 Member

607
    0
    16
    Re: martiiiini Volvo XC90 Cross County 2.4D D5 120kW AWD 200

raha tundub olevat aga kena masin.

3. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16

Ma mäletan, et roller sul küll suurem asi püss polnud, kus nüüd järsku selline raha tulnud on? Vanemate auto või rikas kanada onu?

Aga igatahes xc90 on hea auto, oma peressegi oli vahepeal plaanis, kuid mõni aasta uuem aga mitte küll minule...

4. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

no ju siis oli Belgias hea hinnaga.
    Aga arvan, et pigem müümiseks ostetud, et sa lihsalt sõidad kuni ära ostetakse ?
    Ära pahanda kui valesti arvan

Muidu väga ilus ja mugav auto, isegi sõitnud sellisega 8)

5. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Vabsee hästi elame, aga kenake asi ja muretuid kilomeetreid! 8)
    Ise olen kuulnud jutte, et Xc90-ed pidid rohkem lagunema teistest mudelitest, iseasi, kui tõele see vastab...

6. martiiiini

martiiiini New Member

440
    0
    0

rollerid polnud püssid ? minarust ostsin ma pmts tutika r-i ja peugeoti tagusin oma 1k alla aga no kuidas ise arvad, auto on minu, tee mis tahad, müümiseks ta on muidugi toodud aga hind on kindel ja alla selle ära ei anna, kuna auto on väga väga korralik, juhikohal istme nahka vaadates tundub et tegu oleks uuega ja ei kolise, ei logise, käiku vahetab nii, et aru ei saagi.

7. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

Autoleht pajatas kunagi jh, et mõned XC90 võivad laguneda, kuid see sõltub sellest kuidas neid eelnevalt hoitud on :)

Aga auto vinge "ärimehe" liikur :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte