Roller siis 99 aastast. Plaanis siis kõik üle vaadata, puudu olevad jupid osta ning gondlid pahteldada ja üle värvida. Eks kui enam vähem olemas kõik, siis tuleb veits ka tuuningut. Siin mõned pildid ka, vana omaniku tehtud: http://fotoalbum.ee/photos/Tonis5/sets/1107131 Hetkel on peal 70cc silku ja uus väntvõll. Lähipäevil võtab asja lahti ja vaatab kas peab uue silku ostma või mitte. Täpset listi ei oska veel öelda, mis lõpuks tuleb, eks iga natukese aja tagant teen updatet.
Mul selle masina tagavelje kork kaa kui tahad... (Selle velg oli mu Viperil alguses all. tagasi vahetades ununes kork minu kätte =) ) Muidu kõva masin.
Ei oska öelda veel, plaanis oli midagi lamborghini orangega, aga ei tea veel. Võite värvilahendusi soovitada.
Värvilahenduseks tuleb siis arvatavalt must-oranz , pole küll eriti eriline lahendus, kuid mulle meeldib. Peale selle tuleb ka veel s6 kleepsuseeria.
Vaatan, et see talv tuleb paljudel juba oranz-must Lamborghini on ka mul endal, mingid tähed olid veel Aga, eks kaen üle mingi aeg kui sa uueka satud
Nii, sai siis masin laiali lammutatud ja ära puhastatud enam vähem. Puudu on tal siis jahutustaldrik, sidur, sumps, variopoldid, mõned spidogondlid, suunatuled, kick vänt, tagatule klaas. Kui kellegil pakkuda midagi, siis PS. Vigadest nii palju, et pidureid ei ole. Plaanis siis kõik puuduvad asjad osta, kõik jupp-jupp haaval üle vaadata ning katkised osad ära vahetada. Värv peale, veitsa tuunigut ja müüki.