masin ei lähe käima. aidake kiiresti.

Discussion in 'Help!' started by henry789, Aug 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    probleem siis selline , et säde olemas ja väga korralik,küünla lööb märjaks, lubab aga ei lähe käima. tihendid kontrollitud, kõik korras.

kui kõik massi juhtmed ära võtta kas siis peaks säde ka nõrgem olema vms?

2. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Karboraatorit oled timminud? ehk saab siis liiga palju peale? Ma ükskord uputasin ka kuidagi üle ja ei tadnud mis on ja lammutasin ja mässasin tükk aega.
    aga vaheta küünal lihtsalt ära.

3. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    karpat sai igatpidi näpitud, kasu ei olnud sellest, korra mõtlesin et võiks teist küünalt proovida, aga siis vaatasin et säde ülihea, nii et selles ei tohiks asi olla, aga eks ma siis proovin mõnda muud küünalt kui aega saan.

4. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Vahest on nii et kui küünal on juba märg, võtad siis maha ja vaatad et säde on hea, paned peale tagasi ja ikka käima ei lähe, vahest on vaja lihtsalt teist kuiva küünalt.
    Aga äkki probleem ongi sellest, et oled karpa paigast ära timminud?

5. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    sai proovitud isegi soojaks aetud küünalt, aga karpa ei saa paigast olla, kuna segu on 1,5 tiiru lahti nagu neil tavaliselt ja õhukruvi sai näpitud igatpidi

6. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    hmm keeruline... kuid kui küünal märjaks läheb siis peab ta ikkagi vast liiga palju peale saama.

7. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Massi juhtmed ära võtad, siis ta ei tohiks midagi teha. Keera massijuhtmed korralikumalt kinni. Äkki segu liiga rammus ?

8. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    ma homme topin silku peale ja eks ma proovin seda küünla varjanti mis eespool pakuti , aga seguvärki eks ma vaatan kui muidu ei saa.

9. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Mul oli endal 4t siuke probleem, et puhtaga käima ei läinud ja jätsin pilli seisma nii paariks nädalaks ja siis mõtlesin, et läheks sõitma, muud bena ei olnud kui ainult sae segu bena, panin selle paaki ja töötas. Järgmine päev panin puhast sisse ja enam käima ei läinud, lubas samat moodi. Panin paaki õli juurde ja töötas jälle :D

10. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    mul paagis ngni segu ja puhta benapealt ei hakkaks üldse proovimagi.

11. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0

Uibsi hyosung? Me saime selle korra tööle aga suri välja:D:D

12. ennokas

ennokas New Member

431
    0
    0
    Lisaõhku ei saa kuskilt ?

13. henry789

henry789 Member

398
    0
    16
    uipsi oma jap.
    lisaõhku ei saa küll kuskilt, aga vahet pole ma ei viitsi nagunii enam jamada sellega, täna sai kah igast asju veel proovitud aga ei aita ikka.

14. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    klapilehed?

15. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kompressioon

16. -EdItIoN-

-EdItIoN- New Member

159
    0
    0
  17. henry789

henry789 Member

398