Masin käivitub kuid ei liigu

Discussion in 'Help!' started by SxBoyka, Veebr 8, 2013.

1. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    ei tea mis nuss on . masin läheb tööle aga edasi ei liigu isegi mitte natukenegi -.- oskab keegi abi v midagi andada ? :D
    Booster ng 70cc

2. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    Re: ei tea ...

vaata variaator,sidur üle või äkki karpaga midagi piiks. aga mis masin on muidu,mis set peal on

3. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16

booster on , 70cc airsal siis technikas next shit siis karpa on 17.5 rullid peaks olema 4g siis vario on polini speed control ja nii ,, karpa on tutikas sellega ei ole midagi viga :)

4. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16

kas läheb pöörde aga ei taha kohalt ära vedada vms?kui nii siis sidur peetis ilmselt,mul aeroxil oli niimoodi.kuidas viga tekkis,kas remontisid midagi?

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    suurema düüsi panid ?

6. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    ma olen proovinud erinevaid , mdea täpselt mis praegune on aga sellega töötab masin kõige paremini , nagu gaasi ega midagi ei pea andma masin lihtsalt töötab aga edasi ei liigu :S

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Selle nimi on sidur, ilma gaasi andmata ei liigugi masin. :roll:

8. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    see võib probleem olla kui sidur on lahti veits v ?

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Sidur haagib järgi puhta pöörete peale, sidurivedrudega valid ära mis pööretel.
    Arvatavasti on sul praegu väga kanged vedrud ning masin puterdab nii hullult et sidur ei haagigi.

10. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    gaasi tross on või tühjalt nühid xD pöörde läheb???

11. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    gaasi tross on karpa küljes , aga sealt rutska juurest on lõhki kiskunud ...

Z0ne mis vedrusid soovitad ? mul survekas on vist roheline aga vedrud veel ei tea ..

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Puhta proovimise asi, ma ei tea setupitki seega ei oska soovitada, ning siduriga peab alustama lahjast.

13. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    no okei , ma kunagi midagi teen siis :) ma vb proovin stocki peale järsku liigub :D

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Tee video.

15. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    okkk

16. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    võibolla on sidurikell liiga suur siduri jaoks, või tõesti nii räigelt valesti timmis, et ei jõua siduri käppasid lahti visata

Jaga seda lehte