Massu Aprilia SR50 R 06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by massu, Jun 30, 2006.

1. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Soetatud sain 29. 06. 2006 must SR50 hetkel olen jõudnud sõita ainult 81km ja teen sissesõitu. kuna tegemist on 17,5mm karpaga, siis kütuse kulu üpris suur, aga selle eest on masinal tõmmet küll. :p
    Hetkel veel stock ja varsti tulemas ka sportsumpa järgmine aasta ehk ka 70 full.

2. Luda

Luda New Member

18
    0
    0
    Ilus, mugav, väga hea minekuga ja hea lõppkiirusega pill. (stock masina kohta).

Ainuke suur miinus minu silmis on siiski see, et neid on nii paganama palju, kui juba Viimsis on neid väga palju, siis ma ei tea palju neid linnas on.

Aga ei, vahet ju pole. Õnnitlused rolleri puhul siis.

3. massu

2,331
    0
    36
    Järgmine aasta vast ka värvin ära

4. max76

max76 New Member

16
    0
    0
    õnnitlen uue rolleri puhul :D

5. silv3r

silv3r New Member

34
    0
    0
    pilte ka millalgi tuleb :) ?

6. massu

2,331
    0
    36
    varsti ikka.

7. D1T3Ch

D1T3Ch New Member

56
    0
    0
    Äkki saad öelda täpsema kütusekulu praegu? Tahaks vörrelda endaomaga. :p

8. massu

2,331
    0
    36
    7l saan sõita kusagi 130km
    Aga eile juhtus rolleriga suht ränk avarii ja nüüd ei liigu too vast pikka aega enam.

9. Jons

Jons New Member

26
    0
    0
    :eek: ,äkki räägid lähemalt,kui tahad :| ?

10. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    tahaks isegi teada mis juhtus :(

11. massu

2,331
    0
    36
    oli siis selline lugu, et keerasime geto1boyga teise tänavasse antsime siis nagu minna (vahemaa oli tubli 30-40 meetrit, ning tema ees) hakkasin siis peeglisse vaatama, et kus kaugel teised on (olime vist 6-7 rolleriga), vaadates 2 sek. peeglisse ja siis järsku ette, selgus see, et ma ei jõudnud enam pidurdada, aga sain nii palju ära kaarata, et sõitsin variaatorisse sisse, aga mite otse kummi. Peale seda viskas lenksu käest ära ja parema külje peale pikali ja lohisesime mööda pinnas asfaldi kusagil 5-10m (sama moodi ka geto1boy roller), esimene pilt oli see, et suretasin rolleri välja, aga kuidas rolleri alt välja sain ja ise tee äärde vot seda enam ei mäleta, shokk oli kõigil väga suur, sest verd ja katkist plastikut oli palju. Järgmine hetk oli mu naine kohal, siis kiirabi ja siis vanemad. Politsei oli ka tulnud, aga siis oli juba kõik laabunud ja mina lahkunud. Tarmo rolleril oli katki peegel, tagumine gondel, suunatuli ja variaatori kaas + kriibitud esigondel ja mul oli kõige suurem kahjustus see, et esimene amort kõver, külg kriibitud ja suunatuli katki + siis see, et mu naaberi jalg on paistes ja endal käsi, jalg ja puus on sidemes.
    Peaks mainima, et õnnetus oli õnnelik ja keegi otseselt terveks eluks mingit vigastust ei saanud, kuid õppetund oli magus ja arvan, et sellest teevad kõik omad järeldused, ees otsas mina ja Tarmo.
    Loodan, et Tarmo ja Kaia minu peale pikka vimma ei pea, sest avariid ei teinud keegi ometi meelega.

12. Geto1boy

Geto1boy New Member

25
    0
    1
    MASSU. ega keegi ei pea su peale vimma .Eriti mina ja arvan ka et Kaja mitte !!!

13. massu

2,331
    0
    36
    täna käisin uut amorti uurimas, sisemine osa ainult mis kõver on maksab 2500.- :|

14. naxi

naxi New Member

60
    0
    0
    seda minagi ütlesin ju :)

15. massu

2,331
    0
    36
    Nii kiskusin gondlid maha ja homme läheb pahtli ja värvi alla, nädala lõpus on lootust saada kätte.
    Stagga läheb homme ja tellib mulle ära ka esimese amordi, "kulmu", gripi ja suunatuleklaasi.
    Mingi 2 nädala pärast olen võibolla jälle ratastel kui keegi mul appi tuleb kui gondleid külge hakkan panema, sest seal on 101 kruvi ja polti.
    Veel parem oleks kui keegi saaks oma SR50'ga tulla sinna, et näha kuhu mis läheb.

16. _EQ_

_EQ_ New Member

70
    0
    0
    abikäsi leiab alati! :wink:

17. KeN1

KeN1 New Member

39
    0
    0
    Kahju muidugi, et nii läks :(