Vahetasin enda eagli siis siuke asja vastu. All on CPI blokk, masin ei tööta, sest puudu magneeto,vario,juhtmestik. Ees on mingi derbi velg ja taga mingi hiinaka. Välimuse poole pealt on veel puudu tagatuled, akukaan ja veel 2 väikest plastikut. Masin siis vaikselt areneb, täna sai veits tehtud aga pilte pole. kuna reduktor oli suht küpse siis sai see koos laagrite ja simmeritega ära vahetatud, leitsin ka kolbi stopperi nign panin ka silku peale, sa ka veits klapisüsteemi mooditud ja kollet suuremaks tehtud ,et küte paremini peale jooksesk. vända simmerid oli ka kuidagi tuimalt sisse pantud et stopper oli taga ja simmer ees , Nv-l läheb siis moootor uue kere peale milleks aragon,lähipäevil sebin vajalikud jupid et saaks masina tööle panna. Pilte saate sealt kuna ise ei viitsinud teha.ja masin hetkel täiesti laiali. viewtopic.php?f=19&t=87703
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. Niissiis vahepeal olen asju sebinud, eile sain jutmestiku,koos süütelukkude ja mölludega, stopperid sain süütemängu poolepeale,täna sebisin vario ,jahutusplastikud,tagaistujakäepidemed,nupukonsoolid ja muud siukes kraami arvatavasti reedel pilti ka kui masin juba ratastel.
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. kuidas edeneb ja mis www asjadest saab kui asjad aragoni peale lükkad ?
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. www jupid läinud ,sain palju Jor-r Juppe ja aragoni kere tollevastu. masin ootab süütetrummlit ja vario puksi ja gaasitrossi. mu kõik olemas,keegi tahab siis võib igast manti vahetuseks pakkuda.
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. Nii siis masin oli vahepeal mõne teise inimese kasutuses ning jälle ringiga minukäes tagasi hetkel plaan siis teha suht 0 krooni project mis lihcalt töötaks, Täna lampi hakkas igav ning loopisin veidike masiant kokku ka , algselt leitsin aind pool cpi blokki kuurist, ja sisi tuli mõte lampi minna teise kuuri ning leitsin terve blocki koos variokaane ning kick süsteemiga, sai siis traatharjaga vähe puhtamaks ka tehtud, littisin ka r-i lenksusüsteemi ja asjad peale . Siit siis ma mõned pildid. Plaan on aind enamvähem kokku littida ning maha müüa, kui kellegil juba huvi siis PS ! Kondlitest hetkel puudu , Akukaan, Esikondel, Põhjakondle,
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. pääris vahvad kuurid sul siis et lähed ühte kuuri leiad juppe ,lähed teise kuuri ja oi blää jälle mingid jupid. 8) .mul ka suht sama värk aga ma leian aint roostetanud võrri juppe :-x Aga palju edu ja paksu rahakotti. 8)
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. Tänud , õnneks mul kõik pmt Minarelli - Horz omad, Tavaliselt seal aind auto osad aga jah leitsin bloki ,
Re: Martin-i Aprilia Sr 50 WWW 01. Vb panen masinale Minarelli -Horz Yamaha Kettaga Bloki , Olemas ka beta taguvelg,aga eks näeb.Blokk oleks muidu käepärast võtta elvast.
Sai veidike uuritud ,saaks omme juba bloki kui viitsin järgi minna , ning hästi lähebsii saan 50cc Lc silku ka ,
Kuna viimse aastaga on kogunenud nii krunte kui värve siis sai raam ka üle võõbatud, minusilmis jäi tulemus väga norm,ei ehita mingit ulme pilli nii ,et käib ka
Tegelesin siis vaikselt juba Beta veljega ning sai siis siuke tehtud. Ennem oli välimus ikka väga hull , Algul : Vahepeal : Pärast :