sai siis soetatud omale selline masin nagu piaggio diesis.kui mina ta ostsin siis sain kokkujooksnudd masina.eks tal veitsa tuuningut ka peal,kuid sellest veitsa lähemalt hiljem.soovitage mis vöiks masina juures teha.möned pildid ka olemas ostes oli selline set: silinder:50 cc stock,silkut teist vaja. summuti:leovinci zx sport gaas küünal:ngk küünlapiik:ngk piip variaator:hebo rullid:4,7gr karpaellorto 17,5mm+74düüs siduri vedrud-punased klapid-karbon uued malossi piduriklotsid ees nüüd aga: silinder:malossi sport 70cc sumps:Yazuni R ja teised on samad välimuselt: gripidro gripid peeglid-2 karbon style peeglit küljejalg peegli pilt http://www.camex.ee/index.php?page=shop ... =1&lang=et pilte ka siis veitsa: seda vörripeeglit ärge pange tähele,see oli seal ajutiselt et saaks söbra juurest koju söita hiljem kui aega lisan veel.kondlid on tegelikult olemas kuid pole peale pannud.hooaja avamiseks on peal. aga rääkige mis arvate mis vöiks mootoris muuta/teha jne.kellel korraliku stock silkut odavalt üle pakkuge julgelt.
Re: matu piaggio diesis Jah , mine too homme masin koju :d kondlitega võtad ette a midagi, värvi vahetad? plaane on mida teha ?
Re: matu piaggio diesis jaa loodan et saan cpi garaazi ära tuua,kui jah siis omme uus teema ka cpist praegused plaanid on teine silku muretseda ja uus tagatule klaas.kui need olemas vaatab edasi,teie aga soovitage mis teha
Re: matu piaggio diesis saaks kõik super kroda siis oleks hea Eri vinge oleks kui l2heks nupule vajutusest käima Aga sebi see silku ära ja siis saad sõita juba
Re: matu piaggio diesis oleks jah hea kui köik korras oleks. söita saan praegu ka kui vaja,aint topkat vaja teha,külmalt ainult käima ei lähe,sooja mootoriga läheb väga hästi nupust läheb käima küll ju,elektristarter just töötab,kick veitsa jama
Re: matu piaggio diesis tegin jah löpuks teema ära edu läheb ikka vaja jh,täna vb garaazi ja siis öhtu poole vb isegi uuendusi,kuid see kindel pole,kui aega leian lähen,kui mitte ei lähe :roll:
Re: matu piaggio diesis Kena masin. Meenutab veits kiivi hurricanet. Muidu palju edu uue silku otsingul
Re: matu piaggio diesis haahaa, normal masin pane ikka 70cc ka peale siis veel rohkem normal,sul ees kiiwy piduriketas:d
Re: matu piaggio diesis masin on suht haruldane ka we ? neid vist väga palju ringi ei liigu , matu võiksid enda oma korda teha ja ilusa masina teha
Re: matu piaggio diesis kle haruldane on jah,juppe otsi tikutulega taga. derbi atlantisele veel leiab aga pole piaggio diesise omanike veel leidnud püüan
Re: matu piaggio diesis sull on juu piaggio block ? palju asju sobib järelikult mootori poolelt , aga kondlitega on küll nii et ainult tuttikad kui tahad
Re: matu piaggio diesis on jah normall vörr.vöib pakkuda ka mulle piaggiole kicki jubinaid,suht kulund mul need :roll:
Re: matu piaggio diesis nii,sai täna veitsa garaazis ruumi tehtud ja rollugi käima aetud.keegi vöiks mulle odavalt vöi millegi vastu vahetuseks pakkuda piaggio ac silkut,oleks väga tänulik kui kellegil oleks üle. tegin siis ühe pildi ka täna.minust jäi roller nii garaazi järgmist päeva ootama,millal ma tuleksin ja talle kas teise silindri paneksin,vöi ajaksin jälle käima.
Re: matu piaggio diesis nii...asi arenenud niikaugele,et reedel teen ühe vanaga diili ja saan silku,reedel pidi posti panema.nüüd vöiks mulle keegi mulle kicki süsteemi pakkuda,ei pea olema terviklik süsteem,vöib olla ka üksikute juppidena,aga suht kiire oleks sellega.muidugi vöib pakkuda ka muidu häid ja odavaid asju piaggiole