hakkas siis ükspäev igav,kuna rolli teha ei saand kuna puudus reduktorikaan siis vaatasin mida huvitavat garaazis teha saaks.leidsin siis oma pocketi jäänuse ning mingi vana bloki,hakkasin siis aretama,panin taha vörriamordi jnetaha tuleb ka roxi tagatuli jne,jälgige siis hoolega teemat,ega ma ei kiirusta sellega kuhugi kuna aeglasti tehtud,hästi tehtud,kas kellegil kettülekande mootori juppe on,kui on siis pakkuge julgesti kuna suht palju puudu asju.velge vöib kh pakkuda taha. ps!kellel pocketi juppe vaja vöib küsida kuna mul neid pocketi mootoreid jne on ülearugi. üks pilt kh siis:
vabsjee krossika 110 oleks palju parem olnud aga ei usu et sa valmis saad kuhugi peab need juhtmed värgid ka ju paigaldama mul on lõigatud süütemähis kodus ja mingi lõigatud süütepool ka 25 kr annaksin sulle aga ma ei tea kas korras
piaggio elektriskeem peale ning piaggio mootor kuna see kettülekandega mootor sitt asi ja juppe ei leia,piaggiole juppe sitaks aga eks paistab mis saab,hetkel rollerid vötavad suht suure aja oma peale ja eks raha mängib kh suht suurt rolli
seee peaks edasi liikuma hakkama küll kui söitma saaks eks proovin kindlasti valmis teha kui asi just raha taha ei jää,eks pikapeale teen valmis ma loodan,kiiret ple,ehk kevadeks on ratastel.
miks ämbrisse astund,seleta lähemalt kuna sul oli kh kunagi selline plaan juhräägi siis natsa omamöttest