Teen igavusest enda rollust ka teema siia.... Sai siis masin soetatud millalgi septembri alguses ( täpselt ei mäleta ). Masina vahetasin Benelli 491 vastu kuna olid karpa probleemid ja oli vaja sõitvat masinat kiirelt. Masinast endast nii palju et, kõik tundub stock olevat va malossi multivar mille sai ostetud Z0neilt ja arvatavasti tuleb next-r ka peale et minekut paremaks teha. Hetkel midagi muud eriti ei oskagi öelda kuid, et pole need kiivid midagi nii hullud kah endal hetkel 2000+km sõitetud ja ainuke asi mis juhtus oli see et kumm läks tühjaks . Tuled ja muud asjad on ka päris head ja öösel väga norm sõita ka ilma tänavatuletetta. Ainuke asi mis häirib on tsipa see et kui väga järsk pööre teha siis lenks läheb vastu jalga aga eks see neil kiividel suht tüüpiline. Välimusega ka rahul, siiamaani kõige korralikuma välimusega mis mul olnud on. Aitab lobast ja mõned pildid ka: 1) 2) 3) (okidoki all sellep, et mul oli masin müügis vahepeal aga otsustasin endale jätta)
Kompi või midagi said vahetusest? Benelli vahetada Matrixi vastu 1:1'le, arvestades Benelli listi jms, siis tundub, et väheke loll vahetus. Vaevalt need karpa probleemid nüüd nii suured olid jne.. . Aga Keeway tundub ka täitsa viisakas olevat, edu igatahes!
See milline see benelli nüüd tegelikult oli.. list hea aga oioi mis lähemalt vaadates välja tuli.. Lisaks tahtis poiss korralikku stock masinat mis vähe jooks.
Väike komp oli küll. Aga see eest ma raha igati tagasi saanud kuna paagi täiega saab sõita küll Kui keegi juhuslikult osta tahab vms võib ps kirjutada aga avalikult ei kuuluta hetkel vb kevadel müüki kui mingi võimsama ostab.