tere, ostsin siis spiriti. viga on selles et mingi 5-15 sekundiga rutska põhjas olles poob ära ja kui rutska põhjas edasi on siis ta läheb täis, ainult saab edasi sõita nii et lase gaas maha ja oota kuni poomine lakkab. Viga vb toores? Peal uus kolb ja masin on 70cc. Uued polini klapilehed
mul oli see ka siis nii kui see settepott vms seal karpa all oli sitane seest . pmst on nii et vahest saab bena kenasti , siis jälle ei saa sest mõni terake on otsustanud düüsi augu kinni katta niiet soovitan karpa ära puhastada aa jaa kui on uus kolb tuleb teha ka sissesõitu umbes 300km võinii : ära gaasi rohkem kui 5 sek põhjas hoia ,nii võid varsti uue kolvi ja halvemal juhul silku ka osta !!!! sõida rahulikult
Kolvil on sissesõit tehtud.(eelmine omanik ütles, enda käes on vähe aega olnud) Karpat olen teinud puhtaks.
kui gaasi põhja jätad siis sureb välja? vale cdi? düüs liiga väike? mis värvi küünlapõhi? see rõngas mitte elektrood
Ujuks liigub ilusti. Cdis võib asi olla küll. ma arvan et selle viga ei ole, sest ta läheb täis. küünlaid olen vahetanud(algul sõbrad ütlesid et selles aga ei ole)
Võtsin täna mootori lahti ja et sa kae,väntvõlli tihend on lahti ja magneeto oli kh täiesti lahtiselt peal,ime et midagi katki ei peksnud ja väntvõlli keere oli maha keeratud vale mutriga. ilmselt poos ära lisa õhu kaudu mis ta väntvõlli kaudu sai.
Aga viga on endiselt,aga kas see toores peaks ju all olema? kui toores on üleval siis poob hiljem ära. kui toores on all siis ta poob kiiremini ära. sättisin täna nõela kõrgust kh aga see ei muutnud midagi,V.A enam ei paukunud. karpa tegin kh uuest puhtaks. Käima jääb siis kui toores on üleval ja kui toores on all siis ta läheb tööle aga sureb kohe välja. Homme või mingi päeva vaatan uuesti.