Niisiis sain siis 600 krooniga endale MBK Fizz-i. Masin oli üpris rondis seisus. Sumps oli puudu. Ära ostsin siis panin kohe masina sõitma. Liikus suht sitasti. Kick süsteem oli katki seetõttu pidi tööle lükkama. Sis käisin tegin sõbra juures kick süsteemi korda ja hakkasime raami lõikuma. Algusest peale oli plaanis teha STUNT masin. Ilma gondliteta ja värkideta. Praeguseks on raam lõigutud ja lihvitud. Aga nüüd täna sattusin sellise diili otsa et vahetasin MBK mootori Stc EAGLE 150cc mootori vastu. See mootor oli mingi baotiani raamil. Panin täna juba sõitma ära. Väänet on ikka jubedalt. Tagale läheb puhtast gaasist. Kuid nüüd vaja hakata MBK raamile kinnitusi aretama. Siis saab raami ära pulbrisse visata. Kui kellegil on 150-nesele mootori juppe pakkuda sis laske käia. Kõik pakkumised on teretulnud. ERITI OLEKS VAJA: Vario taldrikut, Rihma, Kick poolkuud, Kick vänta, ja sidurit koos siduritrumliga. Peaksid sobima ka 125-se jupid. Varsti lisan ka pilte.
saitegi tööle? muidugi üks müüb okidokis 125se juppe,maitea kas midagi kasulikku leiad aga nh võib proovida: http://www.okidoki.ee/item/215422/
Mootor praegu baotiani raamil Sõbral oli booster mille tippkiiruseks on 65 gpsi Sõidsin enda võrriga kõrval Tal oli gaas põhjas. Ma lihtsalt tuimalt surusin gaasi põhja ja tõmbasin natuke ja lasin tatt lennus eest ära. Täna sai ka mingi 80 pealt tagal lastud. Päris mõnus on. Kruusa peal tõmbab kaapsu ka kui ise peal istul korralikult Üritan pilte sebida.
Sa vahurit tead ? See Ap rally vend. see kellelt sa minu arust rolli ära ostsid . See sai mu 50cc aragonilt valusalt ära ikka
Sa vahurit tead ? See Ap rally vend. see kellelt sa minu arust rolli ära ostsid . See sai mu 50cc aragonilt valusalt ära ikka [/quote] Vaput tean küll jah. Elame samas kohas. Krt ma vist isegi mäletan sind Sina vist olidki see kes sõitis mul ees. Ma ei mäleta millega olin. Sa olid kahekesi enda aragoni peal ja ma jõudsin vaevu järgi. Sõidsid lähtelt tartu poole. Mingi kevade paiku oli. Igatahes täna üritan pildid teha ja sis mõne video ka.
Vaput tean küll jah. Elame samas kohas. Krt ma vist isegi mäletan sind Sina vist olidki see kes sõitis mul ees. Ma ei mäleta millega olin. Sa olid kahekesi enda aragoni peal ja ma jõudsin vaevu järgi. Sõidsid lähtelt tartu poole. Mingi kevade paiku oli. Igatahes täna üritan pildid teha ja sis mõne video ka.[/quote] hmm, Ma käisin lähtel eelmine nädal esimest korda rolleriga Nii et mina ei saand olla sees Mul muide valge aragon
Mina sain tema oma tagale. Aga jah. Täna siis tõmbasin üle kah Midagi ei juhtunud kuna gondleid pole ja niikuinii läheb raam vahetusse. Hirmsalt oleks vaja kick süsteemi. Praegu on väga jama käima lükata ja trellist panna Välimus on eriti ront kui mootor on elupüss. Põlvedega peal olen sis läheb nii kiiresti gaasist tagale et jube. Homme vast kakun mootori maha ja hakkan teisele raamile ehitama.
Mina sain tema oma tagale. Aga jah. Täna siis tõmbasin üle kah Midagi ei juhtunud kuna gondleid pole ja niikuinii läheb raam vahetusse. Hirmsalt oleks vaja kick süsteemi. Praegu on väga jama käima lükata ja trellist panna Välimus on eriti ront kui mootor on elupüss. Põlvedega peal olen sis läheb nii kiiresti gaasist tagale et jube. Homme vast kakun mootori maha ja hakkan teisele raamile ehitama.[/quote] PALUN TEE MINGI PILT vähemalt [/quote] Usu mind Sa ei taha seda näha Homme üritan teha.
PALUN TEE MINGI PILT vähemalt [/quote] Usu mind Sa ei taha seda näha Homme üritan teha.[/quote] Usu mind D: Kui ei tahaks siis ei kotiks sinu pildid Aga ma tahan näha lähte uut ulme püssi
Usu mind Sa ei taha seda näha Homme üritan teha.[/quote] Usu mind D: Kui ei tahaks siis ei kotiks sinu pildid Aga ma tahan näha lähte uut ulme püssi [/quote] Homme teen väikse video ka siis
Noniii, täna sis viskasin raamid ümber. Nüüd on masin kõvasti korralikum Värvisin mingi lilla värviga ka üle kuid see jäi suht porr Jorma tegi pildi ka, varsti sis peaks selle ka kätte saama. Tagupidurid tegin ka ära. Panin full stage6 70cc benelliga joonele. Minek oli täpselt sama. Tippkiirust päris ei proovinud. Kokkutulekule läheme ka Jormaga sellega