mecl: Kymco s8 2010a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by mecl, Mai 23, 2013.

1. mecl

mecl New Member

6
    0
    0
    Tere siis kõigile ja loodan,et te mind kohe mudelivalikupärast mättasse ei löö.!!:)
    Kõik sai alguse sellest,et sai naljapärast proovitud suvalise rolleriga sõita ja hakkas nii meeldima,et imekiirelt oli vaja omale ka soetada. kiire oli kohe niivõrd,et ei olnud aega süvenedagi mida osta. Summaks arvestasin esialgu 500-600e sest äkki läheb hullus üle ja jääb vedelema. Kahe päevaga sõidetud üle 250km ja isu pole kuhugi kadunud,pigem vastupidi. :lol: Kymco pole just eriti populaarne aga mõnus pehme on ta küll.
    Asi väga korralik,hooldustes korralikult käidud.jne.
    Midagi tehtud pole peale summi vahetuse mis on Leo Vince ja midagi oli veel aju või ma ei teagi millega tehtud.Ma 95kg ja soodsatel tingimustel olen saanud seieri 70-ne peale.
    Sorry,ei tea neist asjadest midagi seega vanainimesele kohaselt võin segast panna.Aga teada tahan palju.!
    Väga tuunida ei taha aga natuke oleks kiirendust ja kiirust juurde vaja.!! Seega millega tuleks alustada!?
    Infot sellise isendikohta siit ei leidnud,äkki targemad ja teravamad annavad natuke nõu.
    Katsun homme mõne pildi ka panna aga no ta nagu poest tulnud,ainult selle jubeda pardinoka saagisin tagant maha.
    Selline siis,
    http://fotoalbum.ee/photos/mecl/102587505/
    jne.
    Läbisõidu sain täna just 10 000peale...loodan,et see ei tähenda veel ,et ta hingusele minema hakkab. :eek:
    Aga ilusat suve kõigile ja parimat.
    Mel

2. mecl

mecl New Member

6
    0
    0
    Mis värvi vedrusid oleks sellel masinal mõttekas kasutada kas survekas kollane ja siduriomad punased või samuti kollased.?
    Mis kaalu rullid peaks panema. Oskab keegi öelda ka kui palju see peaks juurde andma nii umbes.Hetkel 65 kmh.
    Kui vedrusid vahetada kas siis peaks kindlasti ka selle seibi sealt taldrikute vahelt üldse ära võtma.?
    Olen siin lugedes aru saanud,et selle 4t mootoriga suurt midagi teha ei annagi,et midagi parandada.Kas siis aitab ainult silku asendus mingi suurema vastu,milline see sellele isendile kõige parem oleks ja kas siis peaks ka kindlasti suurema tüüsi panema või võib jääda stock.
    Esialgu siis sellised küsimused ja tänud neile kes viitsivad kaasa mõelda.

3. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Variaatoris ei ole sul vast mõtet midagi näppida, võimalik et midagi läheb paremaks, kuid kindlasti ära punaseid vedrusi pane, kui Malossi toodangust räägime, see rohkem tuunitud masinate teema. Rullid pannakse algsete rullide kaalu järgi, vähendades rullide kaalu umbes 1-1,5grammi tehase seades mootoritel. (vähemasti tavaliselt) Sisuliselt küll, 4taktilised rollerid on õnnetud asjad kaasa aitamise poolest, päästab vaid suurem silinder (72cc või 90cc). Võta ühendust kasutaja raivo33'ga, ta jagab rohkem seda hiinakate tuunimist.

4. mecl

mecl New Member

6
    0
    0
    Suured tänud,vastus selge ja ammendav. :lol:
    Mulle hakkab see rolleriteema aina rohkem meeldima ja tundub,et tuleb masinat ikkagi vahetama hakata,kuna päevased läbisõidud sinna 100km kanti.Kui aega oleks sõidaks igalepoole. :lol:
    Aga sellegipoolest ootan võimalusi ja ideid.!
    Parimat.

5. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    edu uue rolleriga. :p
    see 10000 km läbisõit pole eriti hull kui masin ilusti hooldatud on,mul sõbral stc eagle 4t ja 13000 läbisõit ja aint rihm vahetatud ning tuksub küll veel.
    aga kui selline läbisõit ees on juba siis võiks hakata vaatama et mis seisukorras rihm ,rullikud ja muud kuluosad on.

6. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Kymco oskab vastupidavaid masinaid teha ! Seda tean sõbra Agility pealt. No kurat, tee mis tahad temaga, otsa ikka ei saa:D

7. mecl

mecl New Member

6
    0
    0
    Tänud kõigile,kes mind targemaks aitavad saada ja ka heade soovide eest. !! :lol:
    Kasutaja Ivan on mulle tänasega teinud sellise loengu PS-s,et pean natuke aega võtma,et seda läbi seedida. :lol: Erilised tänud talle.!
    Rihm on ka just vahetatud koos akuga aga rullidest jne ei tea midagi. Katsun nädalavahetusel asja uurida ja eks siis tuleb jälle küsimusi.
    loodan ka ,et ikka vastu peab kuna mul vaja veel hirmsasti sõita... :lol: Täitsa nali,nagu poisike.
    Parimat
    Mel

Jaga seda lehte