tere, teen siis ka teema oma esimese rolleri kohta. Kuna olen rolleriklubis uus, ega tea eriti midagi rolleritest, nende mootoritest, tuunimisest siis ei hakka midagi täpselt rollerist kirjutama. Väike informatsioon: Masinaks piaggio nrg extreme. peal piaggio 50cc mootor. (piirajad vist eemaldatud kuna jookseb sinna 75Km/h) kuna piltidetta on igav siis lisan paar (kehva) fotot saamaks aimu millega on tegu
Tänud teile Esialgu plaanid arvele võtta ja tutvuda masinaga, eks siis näeb mis edasi saab. ise olen tartust, aga nrg on viljandis, kuna seal võimalus kõpitseda
Mul ei kontrollitud . Aa muidugi ühe vea avastasid et vasakpoolne peegel puudus. Vasak poolne peegel , tuled peavad töötama jne. Muidugi üks mu tuttav läks nii moodi arki et puhas raam ja esiratas all too muidugi oli aasta 2012.
Selge. Peab siis peeglid soetama. Mis võib viga olla kui paned täis aku peale , aga süüdet sisse ei võta
Mm mul see et nv on masin tip top garaazis, aga kuna nädala see toimub seal töö, siis võib roller ette jääda. Seepärast seisabki väikses tuledetta garaazis.
On see sellele suurele garaazile nii ligidal et viitsid koguaeg seda seal nihverdada nende vahelt? :roll: Edu.