Näitan teile ka siis oma üüber tagal masinat. Sain ta vahetuse käigus Area vastu. Vahetusega olen rahul kuna tahtsin masinat millega whiilisi harjutama hakata ning ehk hiljem rohkemgi. Algul oli masin originaal silindriga kui tundsin, et jõudu jääb puudu ning lükkasin enda vana silku peale, mis areast alles jäi. Varsti tahaks lükata mingi sport silku peale ning teise summuti. Pikka juttu ei viitsi kirjutada, litib pildid ning listi: Mootor: Silinder: Italkit Alu 70 Väntvõll: Rito Racing Karpa: Stage6 19mm Dellorto BE Klapilehed: Malossi Carbon Variaator: Polini Speedcontrol Rihm: Polini Racing Sidur: Mingisugune sport koos malossi siniste vedrudega Siduritrummel: S6 R/T Õhufilter: Malossi Redsponge Natuke telokvaliteeti: Masin arvel ning kehtib ka kindlustus.
Re: midrace's Yamaha Aerox ooooooooooooooooooo halepüss rox,bar on parimsest seeee minuu ja käib edasi ka korralikult,müü raking mulle kui sport prod osta tahad endiselt olen ollubmx.
Re: midrace's Yamaha Aerox Ei ole halvad kogemused, lihtsalt tahaks silindrit, millel madalatel pööretel rohkem väänet.
Re: midrace's Yamaha Aerox Rängalt hää tagaratta pill . Varsti laen pildid ka ülesse ja saadan sulle 8) 8) ' minu armsad kaine pea kleepsud
Re: midrace's Yamaha Aerox täitsa kena roller kas DH puks liiga madal pole we ?? ma paneks natukese kõrgema kohe otsa, kuid se ainult minu arvamus 8) TAGALE !!!
Re: midrace's Yamaha Aerox Tahaks näha ja neid pilte. 8) Ei ole madal, täitsa hea on. Jama on see, et eelmine omanik on dh valetpidi peale pannud. :lol: Homme tõstab ümber. Täna sai natuke harjutatud tagal, prisma tagune sirge tuleb varsti ära. 8) Pildimaterjali: Kasutaja >K< ülepanemas:
Re: midrace's Yamaha Aerox '00 Sai öösel natuke harjutamas käidud. Masin siiamaani tõrgeteta sõitnud, tahaks uut lenksu ning rihma varsti. Praegu kahevahel, kas osta stock lenks või hoopis laiem dh. Keegi odavalt dh'd tahab osta siis PS!
Re: midrace's Yamaha Aerox '00 Kohe näha et minu käe alt läbi käinud Esimene rox millega meeldib tagal lasta 8)
Re: midrace's Yamaha Aerox '00 enne nägin,sara nagu ikka,midagi kukkus küljest ka midagi vms,mingid paugud käisid igastahes.
Re: midrace's Yamaha Aerox '00 eile sai pandud teine silku peale, nüüd tal kõvasti kangemat sumpat vaja