milles võib viga olla ?

Discussion in 'Help!' started by sparc0, Okt 21, 2011.

1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    selline asi et mu roller on 4 taktiline ja tegelt peaks võtma 2 liitrit sajale! nüüd ta võtab suures koguses bensiini -
    20 kilomeetri peale lheb uumbes 1,8 liitrit :S

1.Olen nõela kõrgust muutnud
    2.olen õhupuhasti ära puhastanud ja spets ainetega
    3.karpa olen ära puhastanud

ikka ei aita!
    Milles võib veel viga olla ? ETTE tänades!

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Su paak lekib.

3. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ja kui se lekkib ka seda saab kinni keerata või?

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Jäta masin kohapeale seisma tühikäigul, vaata kas teeb loigu alla või mitte.
    Kui teeb, siis lekib ning sinna su bensiin lähebki.

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kas täpsemini saaks palun :)
    kuidas ma pean vaatama et kuhu ta loigu peaks tegema ühendan filtrist lahti?
    ja kui lekkib mis ma siis tegema pean et ei lekiks?

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Lihtsalt paned masina kusagil siledal teel käima(asfaldi peal ntx) ning vaatad kas teeb loigu või mitte.
    Kui ei tee siis muu viga. Õhufiltrit pole vaja maha võtta.

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kuhu ta peab loigu alla tegema et ma n2ha saaks ?
    ja ma ei mõelnud õhufiltrit vaid bena filtrit!
    ja kui teeb loigu kuidas seda parandada annab?

8. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    no asfaldile peaks lekkima ss ja siis vaatad kust tuleb ning parandad ãra

9. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    a , et nagu paagist lekib kuskilt või nii ?
    tegelt mul on selline asi ka olnud nagu , rollerit lülitasin välja siis , võtsin karpast bena vooliku ära käiasin panin tööle hoidsin sellel silma
    peal siis tuli hullu koguse bensiini voolikust lausa pritsis seal v2lja ! kui ta karpaga ühendatud nii on kas ta siis
    teeb ka nii et hullult pritsib sinna sisse?

10. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Kui mootor käib, siis imetakse vaakumiga vaakumklapp lahti ja bensiin hakkabki karpasse jooksma. See on tõesti normaalne. Enda 4t STC võtab ka kusagil sellise kütte, kui alevi vahel kiirendada, pidurdada, kiirendada... Hiinakad ei ole just tõesti kõige ökomad masinad. Vaata ka mootoriõlitaset ja et õli liiga vedel poleks. Võid veel nuusutada ka, et ega bensiini haisu õli sees pole. Ehk on bensiin karteris. Palju mootori läbisõit muidu on?

11. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    eem just sai 5000 kilomeetrit mu rolleri doki peal kirjas et 15W40 on 6eldud et millist 6li ta v6tab , hetkel mul sees 10w40!
    ja kas se saab midagi muuta? ja see ka et ma panin natukene rohkem n2idikust se v6ib ka olla halb?

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    10 näitab viskoossust, ehk paksust.
    10 on vedelam kui 15.
    Natuke rohkem ei sega eriti midagi, mootor lihtsalt lekitab lisaõli kusagilt välja.

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    aga 15 on parem?

14. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Ei ole.

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    ma arvan et sul näidik perses sest ma ei usu et 50 cc stock võtab 9l sajale. Tee paak täis-paak tühi ja siis arvuta sõidetud kiltide pealt keskmise. Võta paak maha ja kalla bena sissse, vaata kas kuskil auk sees.

16. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kuule sa pead mind lolliks või? ma panen paagi silmapilguni t2is ja sõitsin tunnike ja sealt kadus seda .... !

17. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    no kurat 50cc ei suuda lihtsalt ära põletada sellise küttekoguse. 5l vb jah viga aga 9 l on juba mingi ebareaalne asi.

18. Z0ne

6,380
    1
    38
    1. kui kiiresti sa sõidad?
    2. mis õhufilter on?
    3.kas su benapaagil kork ikka on?

19. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    1.sõitsin vahete vahel linnas 40-70kmh
    2.tavaline õhupuhasti (miks se õhupuhasti siia peaks lugema , ei tohiks midagi hullu teha)
    3. on küll :D muide ükskord unustasin statoilist taknkimast kinni panna ja sõitsin pärast kõik istme alune ujus :D

20. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    hahahaha :D:D tahad öelad et kui paned masina käima siis ei tohi bena tulla v :D:D:D

Jaga seda lehte