Milline survekas ja rullid panna???

Discussion in 'Tuuning' started by STC-Owl, Okt 30, 2007.

1. STC-Owl

STC-Owl New Member

67
    0
    0
    Ma olen varem ka seda küsimust esitanud aga see on ära visatud
    masin siis stc-owl(hiinakas)
    hetkel läheb välja 55km/h
    mis survekas ja kui rasked rullid panna, et tipp ja kiirendus oleks hea????????

ning mis veel juurte osta(sportsidur jne... wä)

2. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    survekas pane kollane ja rullid pane 1gramm kergemad stockist :wink:

3. SF

SF New Member

82
    0
    0
    Ma lugesin ksuagilt, et kui sa hiinakatel mingi gramm-kaks kergemad rullid paned, sisi pole sellest midagi kasu. võta rullid üle ühe ära ja pane mingi valge/kollane malossi survevedru ja siis koonukas + suurem düüs :p

4. STC-Owl

STC-Owl New Member

67
    0
    0
    aga kuidas jääb sidurivedrudega(kuulsin kuskilt, et punased)???? või võiks osta hoopis sportsiduri
    koonukad ei taha nagu eriti panna, kuna sõitan väga tihti vihmase ilmaga ja koonukas ei pidanud siis töötama, kui vett saab
    aga mis läbimõõtuga survevedrud(mis on tavaliselt hiinakadel)
    palju maksab survekas????

5. SF

SF New Member

82
    0
    0
    Braueris tutikas survevedru 150.- , jäigemad kallima,d kuid noid sul vaja pole, läbimõõtu kahjuks öelda ei oska..
    kuid ära vast punased sidurivedrusid pane, liiga jäigad, ma esialgu paneks kollased/valged, isiklikult ma sportsidurit hiinakale ei ostaks, kuid kui raha o, siis miks mitte.

6. kymcovitality

kymcovitality Member

107
    0
    16
    On seal mingit vahet, kui masin on hiinakas või mitte? :lol: Asi toimib variaatoris täpselt samamoodi kui 2 taktilistel.

7. SF

SF New Member

82
    0
    0

8. Carel

Carel Member

92
    0
    6
    aga mis suurusega 4 taktilistel , need surve ja siduri vedrud on? :roll:

9. STC-Owl

STC-Owl New Member

67
    0
    0
    võtsin rullid üle ühe ära ja nüüd on kiirenduse ajal 9500 pööred ja tippu ajal 9000pööred(punane ala tahokal algab 8000pöördest)
    vahetasin stock surveka valge vastu
    sidurivedrud jäid samaks(stock, kuna braueris polnud selliseid müüa,kus üks aas oleks teisest aasast 3-4mm-id pikkem, olemas on küll valges sidurivedru, kuid ma ei taha hakkada siduris neid auge ümber tegema)

mootor jookseb varsti kokku ju

10. kymcovitality

kymcovitality Member

107
    0
    16
    Miks te inimesed võtate variaatoris üle ühe rullid üldse ära? Kui määratud on, et peab olema 6 rulli, siis nii ka olema peab. Pane ära võetud rullid tagasi ja ei jookse midagi kokku.

11. Pakiraam

Pakiraam Member

126
    0
    16
    Kuidas ta sul 55 välja läheb ??
    Sa ostsid ta Tartust , Microgrupist ?
    Mina ise ka ostsin sama isendi sealt, 75 läks välja .
    Hetkel sõidan Freedo 1'ga , läheb samapalju välja, ja ausalt öeldes on kiirendus ka parem.

12. jorma39

jorma39 Bännitud Bännitud

432
    0
    0
    see 75 on arvatavasti rolleri enda spido järgi, valetab jubedalt

13. yamaha

yamaha New Member

134
    0
    0
    see on nii tüüpiline , et pannakse kollane survekas :D
    mul üks tuttava tuttav näiteks pani punase surveka ja punased sidurivedrud , asi läks ikka väga hulluks :D

14. fby1993

fby1993 New Member

105
    0
    0
    Mul freedo1-el peal koonukas, 100düüs, 4.5g rullid. Ja läheb hästi edasi, kohevarsti ostan endale 72cc silku peale ja siis valged sidurivedrud ja kollase surveka. kui raha rohkem, siis ka peale sportsidur . Rihma ja tagarehvi ostan ka kindlalt uue.

Jaga seda lehte