teada on et kuulub hiinakale,kuid mis marki rollerile? probleem selles,et ei tea mis mudeli varuosad sobivad?
Kui jalavedru kohal ristkülikus on kirjas 139QMB või midagi sellist, siis sobivad igasugused Freedode ja muude elukate osad külge.
jah.mootorilt leidsin sellise tähise: JL 139QMB.tagaratas on 12 ",esiratas imekombel 13".vaja siis sellisele sumbutit koos leegitoruga ,bensiinipaaki,ajut süütepooli,süütelukku. välimuselt roller sarnane 99% sellega:
mul oli kunagi kaa freedo 5 ,tollel oli kaa 139QMA kui oli 12" ratas all ja vario oli suur. eks need hiinakad ole siuksed et lapitakse kuidagi moodi kokku,neil v6ib olla 100 erinevat nime.
tundub et mul on sama mootoriga hiinakas . kui on 4 taktiline .... kuid nimi on uldse MEIDUO.. huvitav kui palju neid siis uldse on .. mingid sajad vist .. aga no spetse on siin targemaid kui mina ...
ole mureta hiinakatel kõik põhimõtteliselt samad jupid mootoril. kaks risu seisavad kuuris tms ja freedo kõik mootori poolest sama
4t 50ccm hiinaka silkut ple vaja we? silku läigib nagu tehasest äsja väljunud.sõitnud olen sellega 300 km. sai välja vahetatud kuna ostsin sportsilku asemele...(kunagi kui mul riis oli)
139qma/qmb varuosad ühtivad ka 99.9%, ning vahet ei ole, kas 10", 12" või 13" ratas, nendel erinevus vaid ühes karteripooles ja variokaanes 8)