Kuna vana teema pärines 2008ndast aastast, siis see oli liiga vana ja hääletus oli segapudru :lol: . EDU!!! Oli sgh-L700 nüüd Samsung GT-S5620 Monte Ise olen rahul
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia 5530 Xpressmusic puutetundliku ekraaniga. täna sai siis muretsetud endale selline aparaat. 8)
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia 5220 Xpressmusic , mind hästi teeninud 8) . Varsti oleks aeg uue jaoks ,kuna ilmutab kulumis märke.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Nokia N73. Väga hästi peab vastu, ei ole kurta millegi peale.(Y)
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Endal Nokia E51, äritelefon muidu, vahetasin ise kõlari ära, muidu korras.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Lg Kg800 ---> mille ma ära kaotasin ja nüüd ilma telefonita olen.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) samad sõnad.. väga hea telefon ja hästi peab vastu,aga ainuke asi, mul sellel bluetooth ei tööta, aga puudust pole sellest tundud veel
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) Sony j300. Suht vana ja juust on aga hästi kestab, mulle sobib.
Re: Millist telefoni kasutad sina? (UUS Teema) http://www.unwiredview.com/wp-content/u ... smusic.jpg nokia 5730 xpm