Asi siis selline et mul mätrix ja vaja see siis vesijahutusel töötama panna . Milliseid juppe pean näiteks varuosadeks aeroxilt küsima et saada oma roller vesijahutuseks ? nii palju tean et , veepump , radikas ja voolikud .
Kõige lihtsam on teha nii...Ostad mõne lc (vesi jahutuse)silindri komplekti...Mõne radika koos paisupaagiga(Väga hull masu on võid paisupaagina kasutada ka mõnda pudelit).Monteerid radika kuhugi kuhu õhk peale liigub vabalt .Siis ostad elektroonilise veepumba ning ühendad selle külge voolikud,paned akule ning voilaa (pead vahele panema ka lüliti et pumpa sisse ning välja lülitada).Kui tahad teha nii et on selline veepump nagu roxidel ja sr-idel siis see on palju palju keerulisem...
elektrilise veepumbaga peaksid radiaatori kindlasti paigaldama ja ühendama sedasi, et oleks ka väike isetsirkulatsioon. nii on pumbal kergem.
aga on see õhkjahutus siis nii juust sel keewayl et 20 kraadiga sõita ei anna ? , või annab seda täiustada? , no silindrikomplekt see ju loogiline et vaja , aga kas see aeroxi veepump ei istu mulle vända otsa (mootori vända ikka) nii nagu teistel?
umm nii et lähed ja ostad roxi veepumba kaane ning selle tiiviku sa ei saa iial teha...Seal nii palju erinevusi
Kas sul on tõestusi selle kohta või mingi 'ala' kuulsin Madise käest, kes kuulis Peetrilt, kes kuulis omakorda.... Ja NII PALJU on kindlasti liialdatud.
Mul oli ka LC Cpi . Ei ütleks ,et raske teema sellega . Silkukomplekt ,radikas ,pump (roxi oma) ,ja voolikud , paisubaak , polegi muudkui vaja .
mul on yamaha neos, ühesõnaga võtan roxi silku ja silkupea, el. veepumba, radika, voolikud ja paisupaagi ning laon rollu kokku ja asi korras???? :roll: