Minarelli AC >to> Minarelli LC ?

Discussion in 'Tuuning' started by pazawazar, Veebr 3, 2010.

1. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    Asi siis selline et mul mätrix ja vaja see siis vesijahutusel töötama panna . Milliseid juppe pean näiteks varuosadeks aeroxilt küsima et saada oma roller vesijahutuseks ? nii palju tean et , veepump , radikas ja voolikud .

2. kickija

kickija New Member

229
    0
    0
    No sul on vaja ikka vesijahutusega silindrit ja silindripead komplektsena.

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    radika ja voolikud võid võtta täiesti suvalised ja isegi veepumba.

4. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Kõige lihtsam on teha nii...Ostad mõne lc (vesi jahutuse)silindri komplekti...Mõne radika koos paisupaagiga(Väga hull masu on võid paisupaagina kasutada ka mõnda pudelit).Monteerid radika kuhugi kuhu õhk peale liigub vabalt .Siis ostad elektroonilise veepumba ning ühendad selle külge voolikud,paned akule ning voilaa (pead vahele panema ka lüliti et pumpa sisse ning välja lülitada).Kui tahad teha nii et on selline veepump nagu roxidel ja sr-idel siis see on palju palju keerulisem...

5. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    elektrilise veepumbaga peaksid radiaatori kindlasti paigaldama ja ühendama sedasi, et oleks ka väike isetsirkulatsioon. nii on pumbal kergem.

6. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    aga on see õhkjahutus siis nii juust sel keewayl et 20 kraadiga sõita ei anna ? , või annab seda täiustada? , no silindrikomplekt see ju loogiline et vaja , aga kas see aeroxi veepump ei istu mulle vända otsa (mootori vända ikka) nii nagu teistel?

7. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    umm nii et lähed ja ostad roxi veepumba kaane ning selle tiiviku sa ei saa iial teha...Seal nii palju erinevusi

8. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    aga kas need tuuningjahutus tiivikud annavad midagi juurde ka?

9. ayr555

ayr555 Member

672
    0
    16
    pmst eriti küll ei anna.

10. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    nojah , siis tundub see suht mõtetu üritus olema.

11. kickija

kickija New Member

229
    0
    0
    Kas sul on tõestusi selle kohta või mingi 'ala' kuulsin Madise käest, kes kuulis Peetrilt, kes kuulis omakorda....
    Ja NII PALJU on kindlasti liialdatud.

12. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    edu sulle kui sa hakkad seda nii tegema.Mõtetu ajude nuss kui on võimalik osta pump ja vsjo

13. kickija

kickija New Member

229
    0
    0
    Ma pole ütlenud, et ma seda tegema hakkan, aga sinul pole siiski ühtegi tõestust.

14. MuNa

MuNa New Member

311
    0
    0
  15. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0
    Mul oli ka LC Cpi . Ei ütleks ,et raske teema sellega . Silkukomplekt ,radikas ,pump (roxi oma) ,ja voolikud , paisubaak , polegi muudkui vaja .

16. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    mul on yamaha neos, ühesõnaga võtan roxi silku ja silkupea, el. veepumba, radika, voolikud ja paisupaagi ning laon rollu kokku ja asi korras???? :roll:

17. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
  18. ExcitEmEnt

ExcitEmEnt New Member

210
    0
    0
    ei pea el. veepumpa ostama. läheb tavaline ka . minuteade.

Jaga seda lehte