Pean ka kõva mees olema, ja teema tegema. Igaljuhul asi selline, et sai siis oma SR50R müüdud ja isa soovitusel hakatud vaatama veidike võimsamaid relvi - nimelt RS125. Oligi üks sümpaatne pakkuda, võeti käru sappa ja sõideti järgi. Igaljuhul, nüüd ma õnnelik RS-i omanik. Ilmselgelt on sõita kordades parem, kui rolleriga. Pidurid paremad, minek samuti. Ka kiiruse pärast ei pea enam muretsema. Tippkiirust kahjuks proovinud pole, 150km/h olen saanud, aga see pole vist veel lõplik. Kirjutada suurt midagi rohkem ei oskagi, aasta 2007, värvus must (ORIGINAALLAHENDUS). Pildid:
krt selline ikka päris kõva asi peaks ka kunagi mingi taolise soetama, aga no kindlasti mitte veel :lol: Aga kindlasti edu sellega ja muretuid kilomeetreid 8)
Vägakena pill ! Tahaks endale ka midagi taolist soetada aga ei viitsi lubasi teha ja maksavad ka omajagu Igastahes nael kummi !
poolpääva eile ei julgend sõita selle relvaga, istusin peal aind ja tiksusin, õhtul tegin ikka ära, kolmandaga lasin vaatan 107 juba linnas sees :O se julm relv ikka
Sorry, aga kahjuks pean tõdema, et see pole võrr :roll: Aga kuna Tartu ka liigud? Tahaks ka ära proovida
Natuke parem kui võrr jah. Tartu ilmselt kunagi juulis. 28 on sõidueksam arkis ning peale toda lähen tantsupeole.
ülikena , aga mulle ei meeldi üldse , et nendel 50cc-125cc bikedel on sellised ratta kummid all. võiks olla ikka laiad rehvid oleks endal ka parem sõita. hea masin muidu.