nonoi juttu siiis masinast, horizontaal mootoriga ees 12 tolli velg ajutiselt list ka mingine polini speed control malossiy fly denso iridium valge survekas sinised vedrud dh ja ajutiselt beta arki esiots jube äge tagaratta relv on kuid mingi teatud kraadile minnes hakkab puterdama. Uue kolvikomplekti soetasin ka selle peaks ka peale viskama aga kellegil pakkuda sellele diole sportsumpsi või mingit sport silkut siiis PS! ja kellel huvi ära osta andke tuld hind on hea!! saab vaatamas ka käia tartus!
talle ei meeldinud dio ots vist või talle ei meeldinud kui ees midagi polnud, seega ta aretas beta esiotsa ette muidu jah, ülivõll masin on, tagal saab küll ilusti
nüüd dio mootor beta raami peal, vabsee mõnus, panin shoti alla siis alguses kisub gaasiga tagale kuid kaob kohe ära jõud .. aga tagal parem lasta nüüd paak istmeall betal ja otse ja mõnu tagal lasta jõudu normilt
ei ulu minujaoks pole kunagi välimus olnud eesmärk .. mina sain mida mina sellelt ootsain see oli jõudlus ja olin rahul sellega !