noni tegemist siis venna rolleriga kuid mina ole see kes teeb enamustööd ära seal niiet näitan teile ka millega me vennage veel tegeleme tegemist siir morini mootoriga smallplokk 10" veljed jne leovince zx silencer puudu tnt kolb ja nagu midagi enam polegi :lol: aga plaanid siis mootor korralikult timmi, seda ka välimusega, et saaks värv peale arvatavasti must, et midagi lihtsat. vend sis ka maru tagaratta himuline vend ja arvatavasti viskan mõned pegid kuhugi et variokaant ära ei lõhu ja ka mitte sumpat aga siis täna sai uus kolb peale ja kokku pandud kõik, et mingiaeg siis first start! mõnipildike ka siis!
koguaeg no ma suurt ei viitsi teha sellega ma jaman oma roxiga aga vend ikkka vahest teeb midagi aga ta suurt ei taha selle tegeleda tahab maha müüa või vahetust mingi masina vastu, et pakkuge!
noni, natukene suuerm up siis, masin lheb lc`ks! ja vb ka 13" veljed ja taha ketaspidur! silku siis speedfight lc silku, sai natuke uuritud silkusi ja vaadatud et see istub tikkpoldiaukudega 1:1`le karter tahab nata tegemist ja vaatab äkki vaja maha freesida natukene aga muidu norm värk ! ciaooo järgmise upini!
Keps lühikeseks ei jää, või vastupidi pikaks? Suht nuss kui karteri paned sobima ja siis kolbi ei leia. Just saying it...