Nii , jama siis siukene et ma pole masinat pöörde saanud, Kuid masin ise töötab ja max kiirus 40 masinal puudub jõud( minek) vahetatud on laagrid ja simmerid. Järsku keegi oskab midagi targemat öelda miks masinal puuudb jõud.
Re: Mootor ei käivitu!! Sain masina tööle, kuid masin ei taha pöörde minna Tuli välja et mul aerxi karpa peal ja seal Automaat toores, võtsin toore ära ja masin läks kohe tööle. Nüüd soooviks abi kuidas masin normaalselt pöörde saaks.
Vahetasin just simmerid ära. uued simmerid ja laagrid. ma kahtlustan karpaga midagi. kuna mul ei ole toorest.
tooreavas peab olema siiber sees ja see peab olema täiesti all, muidu segu rikas ja pöördesse ei lähe.
Ohh, suur tänu . Ma ise kahtlustan ka seda, ma pean nüüd sebima kuskilt manuaal toore klapi Kui kellegil pakkuda siis PS!!!!
ma tõmbasin autotoorelt siibri otsast ära, panin selle sinna avasse, väike vedru ka sisse ja lõikasin kaane peale avale, mille tihendasin veel O-rõngaga.
igastahes sain ma täna masina tööle , Kui masin ei löhe üle 40 välja ja suitseb meeletult Jõudu ka eriti pole. Järsku keegi teab milles viga ?
suitsemise järgi ütleks, et see karpa kaadervörk annab liiga palju bensuiini peale :roll: vaata vb õhufilter umbes, võisiis vaja segu timmida
Re: Mootor ei lähe pöörde.probeel lahendatud eh ma sin tööle oma masina. ja viga oli selles et magneeto kiil oli puru ja süüde oli vale otsisin nagu loll karpast viga,ajasin paika ja laksust töötas ja väga hästi!
süüdet ei saagi muuta... ml ka ykskord oli sama asi. kiil läks pooleks, magneeto liikus mingi 0.5cm ja masin pmst. yldse ei töötanud , uus kiil, asi kokku ja laksu pill.
mul on peugeot speefighter,aga jah süüde saab olla aint ühes asendis se kiiluga fikseeritud,kui ta täpselt kiilus siis süüde õige!!! sellejaoks keera se mutter maha ja kontrolli))
Kiilus ei saa asi olla, kuna mul see olemas ja korras: Järsku keegi teab milles veel võib viga olla. Tänud.