Hoovi veeres Opel, tuli 129 000 kilomeetriselt teekonnalt. Korralik Saksa masin, ei kuule et roostetaks 3 pedaali Joob bensu Esivedu Võimu pressib välja 74kW Mootori mudel C16SE 1598cc SOCH Käisin sutsu sõitmas, meeldib Ei tuuni Kinkisin ka sellele uue omaniku puhul Statist kuldpesu.
Re: Muhahaaa Opel Astra 1998 Pole sul veel lube või ei ole jõudnud vahtralehti osta? Üldiselt on see Astra aus auto, senikaua kuni ei roosteta ega seeni küljes ei kasva, ta sõidab ja on mõnusalt odav ülal pidada.
Re: Muhahaaa Opel Astra 1998 Loodetavasti auto tõttu ei kao huvi rollerite vastu,derbi vajab tegemist jms ju.Muidu kena auto esimeseks Edu!
Re: Muhahaaa Opel Astra 1998 Ei ole lube jahh veel aga millegagi vaja ju sõitu harjutada, mammal, papal autom. , vuran nüüd sellega mööda Viimsi valda ainult. Linna ei tiku enne kui lube pole aga ega need kaugel pole, ootan ainult, et vanust tiksuks, sest vaja teha ainult eksamid. Rollerid ehitan ka ikka lõpuni, tahaks ikka mingi raha mis sinna alla maetud on tagasi saada
Re: Muhahaaa Opel Astra 1998 Tegin isegi paar pilti veel aga pärast vaatasin, et udused said ja kustutasin ära :roll: Kui pühap jälle Viimsisse elama, teeb juurde siis.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Mmmõnus auto kuhu hommikul istuda, läheb ruttu soojaks aga peaks üks päev eelsoojenduse ka ära proovima. Täna veidi vesised ilmad aga tegin siiski koju jõudes hoovis mõned pildid juurde. Iluvigu on sel parasjagu aga need ei paista eriti välja, tahaks kevade poole või kunagi kui vaba aega teha korralikud värviparandused. CD maki võiks ka soetada, kassetikas pole minu stiil. Muidu kavatsen auto võimalikult originaalseks jätta. No toon ka tahaklaasidele vb.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 väga korralik näeb piltidelt välja, kena! edu sellega!
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Noo kurat see kas ta on potensiaalne mõrvar tänaval või ei ei puutu auto teemasse. moded tehke uuesti teema puhtaks ja avage. Kui siis ka asi ei rahune maha, siis kustutan teema :| Aston: Puhastasin teema läbust ära ning need saavad ilma pikema jututa hoiatuse, kes teemast mööda räägivad!
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 esiots on veel normaalne, aga no taguots on ikka rämedalt rõve, sry :S
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Elan üle Avastasin, et esmaabipakk, tulekustuti ja ohukolmnurk olid kõik puudu, nende peale kulus siis hiljuti mingi 600 krooni.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Hambad sügelevad jahh kenade valude, ülevärvimise ja veidi kaasaegsema maki järele. Kõlareud uuendaks ka hea meelega aga ei taha päris et mingi supaka kast pagassi pedereeriks. Ilusaid jõule muide kõigile
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 sul pole ju vaja panna palju raha hea muusika jaoks tänapäeval. tartus müüakse sepa turul sitaks neid kasssette millele saab mp3 taha ühendada ca 100 eeku ja muusika olemas. teine variant on fm transmitter ehk auto mp3. töötab veidi teisiti aga pmst sama. kassett koos mp3 juhtmega on sulle mõtekam. tallinnas on kindlast neid olemas. tartus müüb neid pood nimega akord. ise ostsin transmitteri sest cd enam ei mängi ja see oli ainuke odav lahendus ja töötab haigelt hästi. löö youtubei sõna transmitter sisse ja uuri ise
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 "Kaasaegne makk" tähendab enamat kui lihtsalt võimalus CD'sid mängida, ei piisa mulle mingitest juhtmetega kassettidest, võiksite teada juba praeguseks, et kui midagi tahan või teen siis korralikku. Küll raha ka selle jaoks kunagi leiab, selle pärast ma ei muretse. Mure tekib selle koha pealt, et mu standarditele vastav makk leida, tänapäeval näevad jubal kõik ju sellised välja nagu kuskilt ulmefilmi UFO'st välja rebitud
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Väga korralik näeb välja küll. Viimsi kanti sattudes tulen näpin üle.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 See oleks pidanud mu tagumendi homme hommikul Tartu vedama aga vot tundub, et ei vea välja, akut ai lae ja sureb seega välja kui aku tühjaks saab. Esmasp viib selle kuskile kus loodetavasti probleem välja selgitatakse.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Mul oli Vectra B-ga 1997 a omaga sama jama, järsku hakkas sellist jama tegema, et lõi terve spidomeetri nulli, kliima hakkas pohhuilt ise asju reguleerima ning lõi pikema sõidu pealt sees kõik valgustuse tumedaks, ehk siis sai aku tühjaks ning hakkas mootor ka jebima, ei tahtnud enam üle 2 tuhane pöörde minna ning üldse madalate pöörete peal hakkas "köhima" .Ise avastasin siukse nipi et kui uks lahti teha ning kinni lüüa siis hakkas genekas laadima ja kõik korras aga kui kuskil auklikuma tee peal sõitsin siis hakkas sama jama pihta ning müüsin vennale maha.Nüüseks sai sellest opelist hing täis (ei ütleks, et opel sitt oleks aga mulle juhtus küll see vectra nagu sitahäda kaela) ning panin müüki ja ostis vend ära.Ta ise läks 2 päeva tagasi sellega saksamaa poole ajama ja ei tea kas ta sai selle kuskil korda või mitte, aga siiski ise arvan, et suurt häda olla ei saanud kuna tundus nagu kuskil oleks nagu mingi lühis vms asi olnud.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 :lol: :lol: :lol: Ei noh jah, see opel tundub normaalne ise vaatan muidu suure kaarega Opelist mööda, ei seedi neid vapsee. Sellegipoolest edu