Muhamed'i Yamaha Jog R '06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Muhamed, Juuli 7, 2014.

1. Muhamed

Muhamed New Member

109
    0
    0
    Sai sõbraga väike vahetus tehtud. Minu uueks sõidupilliks on nüüd Yamaha Jog R.

Ise sain masina katkisena. Alustasime täna isaga remontimist. Võtsime masina gondlitest lahti, uurisime ja puurisime. Kaasa sain kaks silkut, üks Malossi, millel olevat silku stopper minema lennanud ja sügavad kriimud sisse tõmmanud. Teine Airsal T6, millel samuti mingi viga küljes olevat. Kolb Airsalil oli samuti omadega pekkis. Ostsime isaga siis Naraku silku, uue gaasitrossi, õhufiltri, 10l bena ja 1l kvaliteetset õli :). Igatahes.. Proovisime uut silkut peale, aga sõrmlaager oli liiga suur, pidime sobivama sebima. Sai leitud ja saime uue silku peale. Panime sumpa peale, proovisime tööle panna. Ei saanud, lasime start vedelikku karpasse, lubas juba. Hiljem süstisime bena samuti karpasse, jälle lubas ja kauem. Ilmselt on mingi jama vaakumklapis. Bena ei jõua karpasse jne.. Igatahes, kui natuke lubas, siis tõmme oli ikka mõnus. Nüüd kui tööle saan, siis pean tegema silkule sissesõidu kuskil 200-300 kilomeetrit ja sõitma maksimum 40 km/h :(. Aga loodan siis, et varsti masin sõidab ja saab ikka korralikult sõidetud.

Soov on peale teha varsti võibolla mingi audio süsteem,
    Uus värv peale,
    Hiljem soovi korral uus sumps,
    Hark,
    Peeglid,
    Kaasreisija need pulgad.

Paar pilti tänasest:
    http://www.upload.ee/image/4144888/IMAG0628.jpg
    http://www.upload.ee/image/4144904/IMAG0629.jpg
    http://www.upload.ee/image/4144908/IMAG0632.jpg

Täieneb, aitäh!

2. LEONE

LEONE Member

53
    0
    6
    Edueduedu !! Kui ilusti korda saad siis norm masin 8)

3. getosmurf

getosmurf Member

810
    0
    16
    Halb vahetus imo. :roll: aga edu siis.

4. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Ehk sa seletad mulle lollikesele, kuidas sa tunned t6mmet, kui masin ei ole veel kordagi t88tanud? Mingi eriline Nastja pead siis ju olema :roll: :roll: :roll:

5. Muhamed

Muhamed New Member

109
    0
    0
    Nii.. täna jälle kuskil 5-7 tundi vaeva nähtud masinaga.Saime täna masina ilusti tööle. Motomanile ütlen seda, et ma kirjutasin seal ju, et natukene lubas ja siis kui gaasi anda, oli mõnusat tõmmet tunda.

Alguses vaatasime siis, et mis viga on, et bensiin karpasse ei jõua. Asi ei olnudki vaakumklapis, vaid kui karpa pealt ära kerisime ja lahti võtsime, siis oli see ujuk seal vms kinni kiilunud, see peaks nagu liikuma ja edasi kandma vms.. igatahes, loksutasime seda veidi, tundus, et on korras. Bensiin jõudis ilusti karpasse ja ujukid tegid jälle oma tööd. Eile tegi hirmus palju lärmi ja panime siis hermetsit sumpa ja silku vahele, et tihendaks. Õhufilter oli ka katki ja tegime selle omamoodi korda. Panime tööle, hääl oli selline mõnus nagu peab. Istusin raamile peale, tegin väiksed esimesed meetrid. Kahjuks ei saa tippi proovida kuna uus silku ja peab sissesõidu tegema, paningi siis kodutänavas mingi 5-20 ringi :). Igatahes, siis mõtlesid suunatuled hujjama hakata, need saime kiirelt korda. Siis mõtlesime, et võiks proovida starterit korda teha. Otsisime igast juhtmeid ja asju mis sinna lähevad. Tundus, et miinust ei ole. Igatahes, homme või kunagi vaatame rohkem seda starteri värki, täna eriti ei viitsinud.

Homme tuleb arvatavasti uus värv ja prooviks spidoka, odomeetri ja bensiininäidiku korda teha. Soovitage palun värvikombinatsioone, ise mõtlesin must ja selline kirsipunane vms? Üks viga on ka, et ei taha käima minna eriti hästi. Peab seda start vedelikku, mis bensiinist paremini plahvatab sinna õhukasse natukene laskma ja siis käivitub ja sõidab ilusti. Mida teha?

http://www.upload.ee/image/4146344/IMAG0637.jpg
    http://www.upload.ee/image/4146345/IMAG0638.jpg

6. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    hea näha et masin areneb :p edu

7. Muhamed

Muhamed New Member

109
    0
    0
    Appikene Motoman.. Ma rääkisin sellest, et mootor läks tööle ja siis tõmbasin gaasi, tõmme oli hea. Ära aja mingi oma tarka juttu sellest, et mootor ei töötanud. Kui sa lihtsalt millestki aru ei saa, siis palun vabandust. Põhimõtteliselt keegi modedest võiks selle minu arvamuse järgi selle off topicu ära kustutada :)

Aga tänud kõigile, kes edu soovisid. Edu vaja! Pakkuge värvikombinatsioone, aitäh!

8. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Kui sa ei tea, millest sa räägid, siis ära räägi. Kui mootor lubab, siis see läheb peaaegu käima, kuid ei lähe. Kui mootor töötab, siis ta töötab, tõmbab, rebib ja teeb muid trikke.
    Pohhui värk. Pakun värvilahenduseks roosa värvi. See sobiks väga hästi.

9. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    see oleks halenorm:
    E: MINU VIGA, AJASIN SU EELMISE MASINAGA SEGI

10. ENSV

ENSV New Member

27
    0
    0
    Edu masinaga ;) suveks korralik pill :) ole täitsa mees. Päikest.

11. Muhamed

Muhamed New Member

109
    0
    0
    Vahepeal seisis masin ja ainult vahepeal sai tööle pandud, kuna algamas oli kool ja tegelesin lubadega. Siis mõtlesin üldse maha müüa vahepeal, aga nüüd ikka mõtlesin alles jätta ja üles tuunida. Gondlid on juba värvimises ja ostetud sai vahepeal uus õhufilter, karpat samuti väiksel määral timmitud. Nüüd olen viimased paar päeva isaga masinat natukene parandanud. Täna arvas isa, et ta võiks ka tagale proovida ja pani üle hahah :) Õnneks polnud midagi hullu, kuna gondleid polnud peal ja kahjustada sai ainult tagatuli, millest tulid kolm hästi väikest juppi välja, mille sai super attackiga ilusti tagasi pandud. Asi igatahes liigub ja olen rahul

Tegin Chrisiga kaupa ja sain Yamaha Neose. Välimus täiesti null, aga eks vaikselt hakkab seda ajapikku parandama. Neosel on peal Polini sport 70cc, Top racing väntvõll, Stage 6 20mm karpa ja igast muud. Mootori poolest ikka vägagi 5+. Selle tõstamegi isaga homme Jog-r'le peale ja vaatab, mis asja saab. Jog-Ri mootori omakorda tõstame Neosele. Kui gondlid värvimisest tulevad, siis peaks masin korras olema ja teen ka paar korraliku pilti siia.

Ei hakka sellest siia pilte enam lisama, kus masin skelett on. Eks varsti uus postitus.

Jaga seda lehte