Mul probleem e starteril.

Discussion in 'Help!' started by hawkin123, Okt 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    Mu e starter teeb ainult mingi klõpse ei midagi muud keegi teab mida teha? Ostan uue starteri ?

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Aku tühi.

3. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    aku on t2iesti t2is proovisin teist akut ka . Ja seal mingi imelik v2ike rull ja sealt seest tuleb mingi kl6ps muidu kick starter t66tab h2sti aga mul kulus 2ra see.

4. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ma tean küll mida sa mõtled. To junn ajab jahutustaldrikut ringi. Osta uus starter.

5. Fox16

Fox16 New Member

83
    0
    0
    Võta starter lahti ja puhasta need starteri harjad ära!

6. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    proovisin uut starterit ei l2he ikka siis on mingi juhtme jama? proovisin ka vool tuli ka kohe mul muidu l2heb sinna junni peale 3 juhet yks tuleb aku pealt teine tuleb eest selle nupu juurest ja kolmas l2heb starteri peale . ma ei tea v6ibolla seal mingi voolu jama muidu proovisin k6igis kolmes k2ib vool l2bi .

aaaja kui starteri lahti teen seal mingi vedrud lendavad koguaeg v2lja ja siis sitt kinni panna ja kas ma pean sinna mingi 6li ka vahele panema?

7. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Äkki on asi starteri relees.
    proovi panna kuidagi aku juhtmed OTSE starterile. Vaata kas starter siis järgi võtab.

8. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    asi on starteri relees arvatavasti, aga ära otse akult starterit kaua lase, kui siis ainult korraks, muidu lööb starteri segi

9. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    panen otse aku pealt + ja - kokku starteri peale?????

10. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    EI.
    Võtad miinuse, selle pane suvalisse kohta starteri kere küljes, pluss aga pane samasse kohta kuhu juhe juba jookseb, muidu tekitad lihtsat lühise ning midagi ei juhtu.
    Kui siis ka starter ringi ei hakka käima, on starter kutu.

11. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Mul oli nii et siis ka starter ei liikunud. Pärast tuli välja et starterit poldud kaua aega kasutatud ja laagrid olid läbi, mul leidusid uuemad laagrid ja vahetasin need ära. mul olid lausa magnetid roostes ja puha, hull seis oli:D aga sai starter jälle ellu äratatud. Ning starteri tööd segas ka arvatavasti see rihmast tulnud kummipuru mis oli variaatorikaane seest kõik ära ummistanud. Mustika kuidas eelmine omanik mu rollerit "hooldas":S:D

12. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    olgu starter on korras aga sealt nupust ikka ei saa mis tegema siis pean et nupp ka t66le hakaks mul muidu vool tuleb sealt aga ringi ikka ei aja . V2he voolu ?

13. Z0ne

6,380
    1
    38
    relee, vähe voolu, kehv maandus.
    Ma alustaks kehvast maandusest, ehk siis võtad suvalise juhtmejupi, üks pool palja raami vastu(värvi ei tohi olla, sobib ka mingi kruviauk), teine pool starteri keha vastu ning keegi hoiab samal ajal nuppu all.

14. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    mis asja panen nagu maanduse ja siis selle voolu juhtme m6lemad starteri kylge kokku v6i kuidagi eraldi?

15. Z0ne

6,380
    1
    38
    Voolu juhe käib sinna kus ta tavaliselt käib, starterist eemale hoidev koht on selle jaoks.
    Mass suvalisse kohta starteri külje(mitte lasta kahte juhet kokku minna)

Siin on näha seda pluss juhtme kohta, hoiab starterist eemale(pildipeal on see all-paremal pool)

16. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    perse panin juba kokku korra s2demeid lendas nii et v2he pole hea et masin 2ra ei p6lenud :D l2hen proovin nyyd eraldi !

17. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    panin massi juhtme yhe poole sinna kinnitus kohta ja voolu juhtme sinna eraldi ja ikka ei teind midagi ainult mingi klõps klõps k2ib .....

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Siis osta uus starter, 35 eur peaks kuskil maksma.

19. hawkin123

hawkin123 New Member

13
    0
    0
    see starter on korras otse aku pealt hakkab t66le .

20. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    siis on tore. siis võib vast teema lukku panna?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte