Tere.Sain selle rolleri tuttavalt,tema ütles,et roller on seisnud 4 aastat pm niisama kuskil kuuri all vms... Alguses töötas kenasti,aga paari nädalaga muudkui kuhjub asju millest aru ei saa... Nimelt kõige pealt selline mure,et spidoka näidik vms see nool mis seal peaks kiirust näitama ei näita õieti... Alguses on ta 0-is ja tõuseb ainult 20kmh peale ...Ja siis jääb nool sinna hüppama... Teine mure on see,et aku vist ei tööta vms-Eile võtsin rolleri ,et lähen sõitma...ajasin rolleri kuurist välja maja ette(siis kõik töötas) Niikui korra seisma jätsin ja toas käisin,siis enam roller käima ei läinud...Ma ei tea kas siis aku ei lae vms... Lisaks veel see,et nt kui olen ristmikul ja pean seisma jääma,siis roller nö sureb välja kui ma vaikselt gaasi peal ei hoia... Lisaks siis veel ei tööta kabariidi tuled...Kui need tööle panna siis lööb kõik võimalikud rolleri muud tuled kohe läbi...Kui tööle kabariiti ei pane ,siis teised tuled jäävad terveks... Ei oska kuskile pöörduda ka,asun muidu valgas.Siin on rollerite parandus küll,aga mõeldud vaid freedodele. Vabandan kui kehvasti selgitasin.( Olen neiu ) .