Mure Daelim Cordi'ga

Discussion in 'Help!' started by rutskaM, Sept 8, 2011.

1. rutskaM

rutskaM New Member

4
    0
    0
    Tere,

ostin kaks nädalat tagasi kasutatud rolleri ja täna lagunes juba laiali. Olen täielik võhik ning ei tea rolleritest mitte midagi(või üldse mootoritest), juhtus igaljuhul nii: Sõitsime 2kesi 50ga kui järsku tekkis mingi kolin mootorisse või kuhugi sinna kanti. Jäin seisma, et vaadata kas midagi on lahti aga silm ei märgand midagi valesti. Proovisin edasi sõita kui mingi 20 meetri pärast kadus käik ära ja enam edasi ei lähe(käima läheb ja tuksub ilusti).
    Keegi teab mis viga võib olla ja palju selle vea parandamine maksab töökojas? Või on mõistlik üldse ära visata see ja uus osta?

Ette tänades,
    Kristofer

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui mootor töötab, ning lihtsalt kohalt ära ei lähe, siis suure võimalusega sidurikorv lahti tulnud- väga kerge parandus, kruvid variaatorikaane lahti, võtad sidurikorvi kätte, tagasi peale ning mutter ka kinni. Homme võin lähemalt seletada, praegu väga väsinud.

3. rutskaM

rutskaM New Member

4
    0
    0
    Tänan vastuse eest. Ma usun, et see parandus võib kerge olla kui ma teaksin mis asi on variaator ja sidurikorv. Oleksin väga tänulik kui üritaksid mulle seletada kuidas seda täpselt teha kuna elan hispaanias väiksemas linnas siis sain täna teada, et siin lähedal pole ühtegi remonditöökoda mis rollereid parandaks.

4. markeelo:d

markeelo:d New Member

185
    0
    0
    variaatori kaan igastahes tagaratta juures(see mille külge rattas kinnitub)võta see lahti ja vaata kas seal on midagi valesti. keegi teine oskab äkki seda värki rohkem seletada mis seal on.

5. rutskaM

rutskaM New Member

4
    0
    0
    Tere,

võtsin variaatorikaane pealt maha ja variaatoririhm?! oli pooleks läind. Lähen ostan õhtupoole uue(loodan, et müüakse ikka kusagil).
    Uue rihma paigaldus on kerge või keeruline töö?

Aitäh,
    Kristofer

6. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Rihma pole keerluline vahetada. kui ma asja ei jaganud siis lõhusin rihkam päris palju et peale sain. aga on vist 2 võimalust. Kas keerata ära variaatori pealmine kaan (jahutustaldrik). Asub siis sidurist vasakul pool. Seda lahti saada võib olla natuke keeruline. aga õpetuse leiad siit adressilt mis all on. siis kui selle jahutustaldriku maha saad siis pole keeruline rihma peale panna.

viewtopic.php?f=5&t=72100

7. rutskaM

rutskaM New Member

4
    0
    0
    tänud, roller korras nüüd.

Jaga seda lehte