Muusika rollerisse

Discussion in 'Tuuning' started by KuKiMuKi, Märts 6, 2010.

1. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Oleks soovi siis rollusse soundboard ehitada.Algselt plaanis panna 2 kõlarit ja subwoofer :)
    Kuna ei oska eriti (üldse) elektrimajandust, siis millist woofrit, kõlle ja võimendit te soovitaksite ja kui võimsad peavad nad olema?

Ettetänades, KuKuMuKi :)

2. Kriss-

Kriss- New Member

114
    0
    0
    Kui sa natuke otsingut kasutaksid siis leiad õpetuse selle kõige jama kohta :)
    Räägitud seal kõigest.

3. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Kui sa mõtled Õpetuste all olevat teemat, siis seal ei leidnud ma seda, mida mul vaja oli.

4. s0ynd

s0ynd New Member

173
    0
    0
    no kui sa tahaad panna kaks kõlli ja ühe supaka , siis peavad sul muidugi olema kaks kõlli ja üks supakas :D, võimendi ja hea aku :D ( isegi lisaaaku )

5. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Mõtlesin lisaaku pealt seda kõike toita jh, autoaku või siis rollu aku pealt. Aga on midagi mida peaks teadma, kui tahan näiteks mitte makiga vaid ipodi vmsega kuulata muusikat? Või kuidas seda kõike ühendada seal :D?

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    kahtlen et sul 3 kõlli sinna mahub. Automakiga koos kindlasti mitte. ja kuhu sa autoaku kavatsed panna ?

7. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Mul oleks vaja just seda ilma automakita soundboardi.2 kõlli tuleksid sealt enginecoverite kohtadest välja (ROXIDEL ON ENGIENCOVERITES NEED MINGID AUGUD SEAL :d) ja woofer tuleks pagassist välja.Autoaku ei mahu jh sinna vist niiet peab rollu aku juurde muretsema.Kui võimsaid kõlle on sinna soovitatav panna ja mis võimendi ?

8. s0ynd

s0ynd New Member

173
    0
    0
    kõige kergem . arvuti 2.1 süsteeem panna , seal võimendi ka juba olemas .lihtsalt . ühendad akuga ja kõik :D

9. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    See võimendi seal woofris kuskil onja? Mul mingi 6 lõlline komplekt, vb isegi panen selle.

10. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Midagi taolist teen vist :)

11. Maidokas

Maidokas New Member

15
    0
    0
    Seoses selle teemaga , küsiks ka , et kui suurt vahet mängib masinas, et kas 4t või 2t, kuna neil ju erineva võimsusega akud.

12. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ouuu, mul on aeroxile soundboard koos woofriga olemas, ole huvitatud? Mingisugune pioneeri oma on võimsust ei tea. kaks kõlari auku on ka olemas :S veits juhtmeid leian ka kaasa sulle

13. sassp

sassp New Member

42
    0
    0
    kus võimendit saab osta ?

14. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    võimendi saad osta elektroonika poest.

siia teemasse siis kah.
    Et ärge mingeid ulme sound süsteeme üldse mõttesse võtkegi,need paari amprised akud ei kesta nii.
    Võimendiks võtke nt 200w sildamata võim
    mp3-e ja võimuvahele RCA kaabel
    ja elementideks panete 2x ovaalid või need pisemad Pioneerikad (130w ors)
    ja kindlalt peavad olema ka kaitsmed vahel, plus ergutusele veate veel lisa juhtme koos lülitiga või võtate ergutuse süütelukust.

Mul omal oli aeroxi sadulapoxist tehtud kinnine kast, kus sees olid harilikud pioneeri elemendid, mis pannakse auto ustesse, kogu võimenduse moodustas poolvigane denver makk, millele sai AUX-i juhtme vedada, kast oli täidetud spetsiaalse vatiga.
    Kogu see süsteem ületas nii mõnegi mehe autu helisüsteemi!
    Kuigi jah ega aku kaua ei kestnud, esialgu pidas peaaegu terve päeva kuid ajapikku väsis ära, siis kasutasin kahte akutrelli akut, süsteemi toiteks.

15. m6istus1

m6istus1 New Member

71
    0
    0
    tegelt nojah nende kõlarikastide ehitamine ja muu värk võib huvitav olla, aga samas kui sul näiteks arvuti on et kõlareid laadida millel on oma aku siis soovitan osta selliseid http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf ... nt&markID= njh nii umbes 3 tükki ära ostad ss on päris hea. endal 2 ainult aga mulle isiklikult täiesti piisab sellest juba teed mingi suguse toru topid sinna sisse igale ühele üks toru siis kostub rohkem häält. :p :p :p nii et jah eks ta igal ühel oma maitse ole.

16. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    3 otsaga toru on raske leida :lol:
    ei tegelt, mitu tolli need "tweeter-basserid" on ?

17. m6istus1

m6istus1 New Member

71
    0
    0
    või nojh vale sõnastus ma mõtlesin et leiad kolm toru ja igale kõlarile üks toru siis kostub muusikat rohkem. damn mai oska seletada kirja teel

Jaga seda lehte