Sai siis pea 3 nädalat tagasi ostetud endale roller. Läbisõit ~18 000 km. Plaanis on osta kusagilt mingid peeglid ja sportsumps. Vb midagi väikest veel aga eks näis. Paar pilti kaa. Edit by v2ikeRasmus: Tegin pildid nähtavaks!
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Huvitav on see, et sa ei teinud sellega isegi proovisõitu Muidu, said hea masina endale
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Muideks proovisõit oli mul tegelikult alles eile Varem sõita sellega ei saanud
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Ütlesin valesti mitte proovisõit vaid esimene sõit agajah kiivrit ei leidnud
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 pfff.... rattakiivrit ka ei saanud ? Kurat on küll masu aeg aga igal teisel kutil juba tutikas aprilia jee Oleks endal ka niipalju raha.... kena 8)
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Väga hästi hoitud masin, kuid läbisõit selle masina kohta natuke liiga suur
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Kui panna alla Gianelli reverse, siis kas peaks midagi veel vahetama nt rulle vms ?
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 ILUS MASIN muidu Jõudu ja jaksu sulle, aga üks soov on.. Et sa matsu ei paneks(ptui,ptui,ptui)
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Ärge s6nuge siin 2ra et ära pane laksu jne... Exoticule ytlesite ka et 2ra laksu v22na see vend suutis ikka 6ige kraavi yles leida Aga elukena masin !
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Head pildid oled suutnud teha, kui reverse alla, siis tõenäoliselt pead sidurivedrud ja survevedru ära vahetama, muud mitte. Hoia hästi siis, väga hea roller, niisama sõitmiseks parim.
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Kogu veidi raha ja osta uus reverse ,reversiga 2x parem minek sellel asjal ,tean ,sest kunagine minu roller see , avariid pole see masin kunagi läbi elanud ja väga tore pill on iseenesest , omalt poolt kunagi tehtud pildid : http://public.fotki.com/GREATONE/newfolder01/
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Jap, reversega liikus see asi siga palju paremini See oli minu kunagine masin ka Rekord mis ma saand olen, on kahekesi 96-97 ja üksi 100-101
Re: NaeruK, Aprilia Sr50 Factory 07 Tartust tallina polnud sellega mingi probleem nagu aru sain Mõnus masin, kas mitte xenonint polnud sellel?