tere, äkki keegi oskab aidata? Kui hakkan kicki lööma siis vahepeal k2ib haige kragin? keegi oskab öelda milles viga? olen suht algaja ka rolleriga ja eriti ei tunne süsteeme :|
Võta variaatorikaas maha ning vaata kas käbi või käbivastuse hambad on kulunud. Kui ei, puhasta käbi ning poolkuu hambad ära(vaata ka kas käbi tuleb ilusasti pesast välja kicki vajutades. (lahti võtad siis ära poolkuud välja võta, lihtsalt tõmba lapiga puhtamaks hambad. Peale seda pane kokku tagasi ning proovi.
Eks ta üle käinud on, kuigi peaks veel haakuma. Vaata kuidas teise poolega on, see mis variaatori küljes on. Kaua see viga olnud on? On mingi väike võimalus et keegi pani valesti kokku variaatori(seib käbi vastuse taha asemel ette vms) ning kicki käbi ei ulatu korralikult vastu.
teine pool on jumala korralik. suht pikka aega enne talve algust juba oli see jama. Ja see ka, et kui kicki löön siis ta jäääb alla, ise pean jalaga ülesse tõmbama.kas oleks siis mõttekas uus käbi osta?
Milles see käbi süüdi on, kui hoob-vänt alla jääb? Vedrumehhanism(tagastusvedru) viskab ju siis villast.
jalaga ju lükkad hooba-vänta allapoole. Kui lüües ragiseb, siis käbi kulunud ja annab üle. Kui vänt ei tõuse ise üles, siis vedrumehhanismiga ka lisaks jamad.
Alusta puhastamisest, määrida võib kah mingi määrdega mis väga sitta külge ei võta(näiteks tavott ei sobi eriti). Omal peale puhastust tuleb tagasi ilusasti.
Ma ei tea, mina ju ei näe, mis sul seal täpselt viga on. Veakirjeldust saan pakkuda ju sinu jutu järgi ja see ei vasta ju absoluutsele tõele.
sul on sealt vahelt reguleerseib puudu.variaatori puksi otsa käib erinevate mõõtudega seibe!!!!muud seal kindlasti viga ei usu et on!
mulgimotos maksis terve karp vist 12euri.seal siis sees igasuguse paksusega.annaks kasvõi aga ei tea kus asud.mul karp olemas.
Puhasta ära ning pane määret, ning vaata et kick vastu varjokaant ei käi ! Oled täiesti kindel et varjo taldrikute poolel pole käbi vastus liiga kaugel, kui ei ole liiga kaugel ja see määrde panemine kah ei aidanud siis hakka varjo käbi ja vedru vahetama.