Tuli siis välja uus NFS. Ise tõmbasin kohe esimesel võimalusel.. kas kellegil on see?Kui on siis kuidas meeldib teile? Erinevaid sõite võiks rohkem olla ja story puudumine on halb.. :lol:
Meeldib kindlasti suur autode valik ja mõnusad rajad.võiks olla mängus sees ka free roam et saaks ka mente tümitada ja raha võiks mängus rohkem olla sest tuuningu alla läheb kõvasti raha.
seda free roami ei ole selle pärast et see mäng promotod nii et "Its time to take the racing off the streets"...
68% drift,drag and sprint king 8) preegut enam ei viici eriti suht koppa loobib ma ei saa aru kuidas selle kradima kala vastu saab :-x
Mängin Meeldib,aga praeguseks juba kopa ette visanud natuke 46% siis, drag ja grip king,varsti showdown king ka.
NAGU FAKKK, Ma ei saa RYOST JAGU :S Mingi Driftiga,see nii munn rada ka :S Ta saab mingi 3600 punkti ma sain kõigerohkem 2,200
mul on vast mingi 10% tehtud Mis autod teil on muidu ? Endal: Subaru(hull püss on kiirendusel ),Mitsubishi Lancer X ja mingi ameeriklane :wink:
Speed -Ford GT 500,mingi haige tuuning,aga mine munni kui raske on juhtida Välja jookseb mingi 400 Grip - Porsche GT 2 - mõnus Drift - Toyota Supra - hea Drag - Chevelle SS-
Speed-Viper srt 10 julme püss Grip-Evo x normal Drag- Supra, kõige parem drag auto!! Drift- infinyti Enamvähem... Mis setinuguid drifti jaoks head on?
Oskab keegi ehk kommenteerida mängu kvalititeeti, seda siis sellise konfiga: # Intel Core 2 Extreme Processor QX9650 # Nvidia Asus EN8800GTX @ Ultra (clokitud tase). # 4GB 1066+ MHz 5-5-5-18 Suudab fullis jooksutada seda?
Kusgilt kuulsin et üks vend samast koolist kus ma käin olevat selle läbi juba teinud vanaema naaber too kutt ,kuid ei saa temaga läbi. Uue compuga kindlasti proovin selle pela ära.
Sa ei pea siin uhkustama,see peaks ju loogiline olema,et saad fulliga mängida ? Isegi mina oma Amd Athlon 4200+ nVidia 7600GT ja 1gb rammiga saan ilusti ära mängitud.