Sai siis ostetud endale uus masin siit foorumist. Olen ostuga enam kui rahul Kindlasti on lähiajal plaanis veel mitu uuendust läbi viia sellega Mootor: Silinder - Polini Corsa Sumbuti - Top Performance Nardo Väntvõll - Stage6 HPC Siduritrummel - Stage6 R/T Karburaator - Dellorto 17.5mm Kolektor - Malossi Koonusfilter - Malossi e5 Rihm - Stage6 Survevedru - Malossi sinine Sidurivedrud - Malossi sinised Rullid - Malossi Laagrid - Stage6 SKF C4 Välimus: Undertail TNT kroom Dh ja puks Värvitud siniseks Stage6 sportgaas Led tagatuli Yss Diamond amort SSP amordikõrgendus Valge istmenahk SSP kickstarter chrome STR8 Esituli Pildid:
mulle ka meeldib Lähiajal kindlasti viin bloki kaane (vb ka terve bloki) pulbrisse, lasen üle valgeks uuesti + kindlasti värvin underi mis praegu must samasuguse sinisega ära nagu ülejäänud roller Ei olnud bobi oma.
Roller hakkas täna puterdama, ei tea milles viga. Hommikul üritasin teda kuskil 2h käima saada, lõpuks läks. Sain sõita mingi 2km siis suri välja. Vaatasin et küünla vahe oli liiga väike. Tegin suuremaks ja siis hakkas nagu lööke vahele jätma, ei tea milles viga. Homme üritan viia Camexisse et lasta karpat timmida.
muidu liigub mõnusalt ja välimus püss. võite soovitada ketas piduri süsteemi ja tagavelge millel ketta kinnitused 8) hetkel tagapidur 0 ja tagal lasta ei julge isegi stussman tjuuning :lol:
Mees mida sa ajad, ma pole näinudki seda masinat. Aga selles on sul õigus, et trummel pole minu teema
Mu maja on samadest kividest laotud nagu see müür :lol: Aga väga vinge roller! Tagaosa on pesukoti kohta küll väga viisakas.
Nonii, peaks siis rolleri täna kella 5 ajal kätte saama. Viga oli selles et kompresioon oli 6,5. Samuti vahetati ära rihm, pandi Malossi Kevlar. Peaks nüüd kui rollerile järgi lähen kätte saama ka oma buzetti küljejala. Saab lõpuks elada normaalse inimese elu edasi, jala käimisest kopp ees juba :lol: