odavamat tuuningut?

Discussion in 'Tuuning' started by extremist, Sept 1, 2008.

1. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    Et kuidas saaks suht odavalt teha tuuningut hiinakale? Näiteks mul on vahetatud düüs, survekas, rullid,sidurivedrud...
    On veel midagi sellist odavat mida peale panna ? kolb, karpa võibolla mõni odavam sportsumps ?
    Aga soovitage asju mis tõesti muudavad midagi :wink:

2. junsu

junsu New Member

151
    0
    0
    1500.- eest 80cc silku komp,
    + võid karpa ja sumpa kh osta ,
    mulgimotoäris on müüa ;)

3. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    palju kokku läheks?

4. M!Q

M!Q Member

205
    0
    16
    teibituuning :wink: tuleb odav

5. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    teibituuning on tehtud :roll:

6. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    aga siis ainult sidurivedrud,survekas,karbuss,düüs,rullid,silinder,kolb,sportsumps on tuunitavad?

7. junsu

junsu New Member

151
    0
    0
    ega eriti poe jh midagi,sport vario kh veel ;)

8. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    Palun rääkige natuke kolvidest... et mul on stock kolb katki ja plaanin uut osta, milline kasulikum kas sport või tavaline? Mille järgi seda osta saab? või on kõigil kindel suurus ja palju maksaks?

9. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Kui kuskilt leiad, siis hea oleks tuuningsilkuga koos ära vahetada ka ülekanne, vastasel juhul jääb see ikka piirama.
    Odav see aga ei ole.

Odavalt saaksid sumpast mõned sõelad eemaldada, lasta leegikas asendada suurema läbimõõduga toruga.

10. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    olen kuulnud et räägitakse ka laagritest , et panin alla C4 või C3 laagrid, kuhu need käivad ja palju maksavad ja mida teevad? :roll:
    aitäh

11. Haub

Haub Bännitud Bännitud

117
    0
    0
    Kuule, ära sina küll esialgu ise midagi tegema hakka. Tee kõigepealt asjade õiged nimetused ja nende otstarve selgeks. Jäädki siia muidu pärima, et mis see ja mis too. Siin nn kirja teel sa oma rollerit ära ei ´tuuni´.
    Lase hooldemeestel eespool mainitud 80cm3 silinder peale panna. Variaatorisse lase panna 5g rullid ja sulle piisab sellest küll. Pole ka sigakallis.

12. extremist

extremist New Member

84
    0
    0
    ega ma nii loll ka pole, ma vahetasin ISE rullid, sidurivedrud, surveka ja düüsi kõik oli korras, aga nüüd läks variaatori poolne väntvõlli laager läbi
    ja ma kaldun arvama et need ongi need laagrid
    ära alahinda mind

Jaga seda lehte