Pole just The Best kvaliteet. Mootorist: Silinder: originaal Summuti: MK Thrower Karburaator: 20mm Sidur: originaal Väntvõll: originaal ja vahetatud laagrid Gripid: scott Lenks: Pro Taper + üleminek 28-sele lenksule. Mootoris on ka kõik simmerid uued. Talvega uus mootor peale kindlalt, Mh Furia pealt, mis ootab uut Vänta, Silkut ja pealepanemist. Arvatavasti tuleb siis uuele mootorile Teknixi väntvõll ja 70cc airsali silkukit, kõvemad sidurikettad, sidurivedrud,21mm karpa, Malossi E14 ja veel mõned väiksed asjad. Uus esimene pidurisuport, Uus kett, mõlemad hammakad. Ja arvatavasti veel hüdrauliline sidur, kui hästi läheb. Välimusest: Ktm-i esimask, raam on üle varvitud oranziks ja kiige mustaks.Plastikud on hetkel veel sellised, aga lähevad must matiks. Nüüd all ka 17 tollli veljed ja ledidega tagatuli.
Mulle isegi ei meeldi need low sumpad supermotodel,need on nii rõveda välimusega ja ega nad eriti vastupidavad ka seal ei ole ..aga perf neil sama iggagist.
Täpselt sama mis teisedki räägivad, ülirõve välimus jne. Üks pakkus mulle 70cc metrakit pro race, sumpat ka et perf. parem oleks. Diil jäi ära. Ise ostan vb LeoVince V6-e
seisab hetkel, pole aega olnud sellega tegeleda. kohe varsti panen mahlad sisse ja siis on pöördes ja vaatab edasi.
See pilt su esimeses postitues,kus seda maski näha on.Siis minu arvamus on kah sama arvatasti,et see mask on väga kole,palju tühja on jäänud sinna. Aga loodetavasti räägivad uued pildid enda eest ja oled parandanud vea.
Kuna enam Sõita eriti Suve rehviga ei saa ja esimesed talve driftid on tehtud, siis mõtlesin et võiks endale nii sama tegevust leiutada ja raami uuesti korda teha, kuna paljudest kohtadest pulber on kooruma hakanud ja maha tulema.Plaanis on ka veljed ära värvida, pool mustaks ja teine pool oranziks, aga päris kindel ei ole kas nii teen vb plaanid muutuvad. Uue mootori pealepanekuga peab vb ka kinnitused veic ümber tegema ja see ka kindlasti 1 põhjustest miks ma paljaks pilli koorisin. Võib olla muudan ka mehaanilise siduri ümber hüdrauliliseks. Aga hetkeline seis siis selline.