Mootorist: Silinder: Malossi 70cc Summuti: Tecnigas RS-II Karburaator: Dellorto 19mm , 100 düüs Klapilehed: Malossi Carbon Variaator: Malossi Multivar + MHR sidurikorvi kate ja punane survekas Sidur: Malossi delta clutch koos punaste vedrudega Rihm: originaal Torque Driver: Malossi Väntvõll: Top Performance Rullid: 8.5g Ülekanne: Malossi ülekanne SisselaskeKolle: Väheke ümber tehtud Tagaamort: Paioli Filter: Malossi E14 Mashõõna on nüüdseks normaalselt timmis. Välimusest: Downhilli BCD lenks ja TnT puks Kõik võimalikud üleliigsed jubinad on ära eemaldatud Tulede asemel on tüüningvõre Renthali gripid All SAVA ülihea pidamisega rehvid OverSize 275mm, spetsiaal lastud teha Kõik plastikud matt musta värvi Paak ehitatud istme alla, enam pole jalgealuse kondli all Tagaosa totaalselt ümber tehtud Starter eemaldatud ainult mehaaniline käivitus Esimesed amordid jäigemaks tehtud Plastik variokaane asemel alust Niiet kes tahab endale midagi muud peale rahva rolleri (Aprilia,Yamaha,jne.), siis soovitan seda soojalt, sest ta käib juba stockis väga hästi edasi.
See esimene pilt täiega ilus, selline sportlik. Kulmud eriti ei meeldi, oleks võinud siis punased kulmud olla vms.
Tahtsin endalegi sellist soetada vahepeal, minu arvates sitaks kena pill.. Eriti kenad on tagatuled, viska nendest kah pilt ja videot oleks vaja kuidas kerib..Väga 5+ pill sul
vahepeal oli see pill minu käes siis ma küll üle 80 ei saanud sellega, tee mis tahad 80 juures läks piirajasse ja pöörded laes. muidu keris normaalselt edasi ja bena rüüpas kah korralikult
Mulle see roller ullult meeldib, mugav ,hea välimusega ning mõnusa häälega juba stockis. Samas pole seda ka igal teisel rolleriomanikul.
selline küsimus et kuidas se nyd kütet võtab et ma tean et stock-is on naad üliökonoomsed kuid mai sa aru kuidas selline ökonoomsus on suudetud saavutadada sellise minekuga juba stockis
Kõik võtab ära. Igatahes kõvasti rohkem võtab kui stockis ja see võimsus peab ikka millegi arvelt ka tulema.
no ja ni se kord on mida rohkem võimu seda rohke kütet , aga seda küsiks ka et mis asi need sym-id ni ökoks teeb ? kas neil mingi ülipeene karpa süsteem v?