Oleks abi vaja karpaga

Discussion in 'Help!' started by kermo144, Okt 8, 2011.

1. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Tere,on siis selline roller nagu TMS Classic 50cc 4 takti hiinakas.
    Selline probleem on et stock õhupuhastiga on midagi viga,kui karpaga ära ühendan siis läheb ainult käima ja pöördesse ei lähe.Ilma õhupuhastita läheb ilusti käima ja pöördesse,sõitsin enne ka ilma õhupuhastita ja auto tooreseta läks paremini edasi,miks?,tellisin juba koonuka ära(räägitakse et koonukas on kõvasti parem kui stock õhupuhasti),milles võiks probleem olla?kas õhupuhastis või karpas? :roll:

Ette tänades.

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Liiga rikas segu, ei saa piisavalt õhku kätte.

3. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Nii,ma võtsin karpa lahti ja avastasin et nõel on kõver... :|

4. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Aga mida see koonukas mootorile üldse teeb?

5. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    annab rohkem õhku, aga see suht mõtetu asi, kuna tuleb panna ka suurem düüs , millega suureneb kütusekulu ja mootori eluaeg ka lühem

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Vähendab tõsiselt mootori eluiga, tõstab bensiinikulu ning lärmitaset, muudab rolleri "lahedamaks".

7. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Ee :lol: ma arvan et ma selle rolleriga nii kaua ei sõida siis:D peab enne maha müüma koos koonukaga,aga ma arvan et koonukaga on parem sõita kui ilma :p

8. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    ära ilma öhufiltrita kyll sõida, jookseb kotti ka

9. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Ma ei saa stock õhupuhastiga sõita ta ei lähe lihtsalt pöördesse ei oska midagi selle vastu teha kah,homme peaks koonuka kätte saama,tellisin cn-parstist pühapäev,homme panen koonuka otsa kui kätte saan ja siis sõidan aga mis see ilma õhupuhastita sõitmine ära ka on?mis see üldse teeb? 8)

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Vaata ega õhupuhasti svamm pole mingi paksu sitaga kaetud, või pane natuke väiksem düüs ja proovi.

11. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Enne seda just puhastasin õupuhasti ära,aga eks ma ootan ära kui koonuka kätte saan,vahepeal ma siis ei sõida 8)
    TÄNUD INFO EEST! :p

Jaga seda lehte